Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 75.467
- 65.496
- 4.843
Dursun ihtiyarların eleştirilerini fazla ciddiye almış para harcatmayacak
Serdar ali ve ibrahim seten gibilerle görüşmeye devam ediyorsa onlar bile empoze etmiş olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Divanda eleştirdiler bu dursunu çok para harcıyorsun diye o günden beri transfer dönemlerinde para harcamıyor. Icardi ile uzatmaya çalışması da bu mevzu yüzünden.Serdar ali ve ibrahim seten gibilerle görüşmeye devam ediyorsa onlar bile empoze etmiş olabilir
Icardi Galatasaray'in ta kendisidir var mi bir problemforumda ki icardi severler ortaya çıkıp birisi kellesini koymalı
icardi kararını verdikten sonra tekrar düşünmesi için süre verilmeli
umarım gerçek ve has gs sevgisiyle dolu bir forum yöneticimiz 5 ay banlar seni rengim ne diyimIcardi Galatasaray'in ta kendisidir var mi bir problem
yine kitleyecen sekidika tete sane gibi topçuları
bu millet yemez bunları
Aziz yıldırım ve aykut hakkında ne düşünüyorsun sergen. Başarı gözüküyor mu orada10 haziran da leaonun doğum günü.
Aslanim iyki doğdun şimdiden iyki parçalıyı sen giyeceksin![]()
SeversinKO
LO
MU
A
NI
Aykut bakmadım ama bu sezon basta güzel top oynatabilir gibi duruyor-jupiter desteği aliyo adam amaAziz yıldırım ve aykut hakkında ne düşünüyorsun sergen. Başarı gözüküyor mu orada
Bu haberi gördüm de aklıma geldi. Kendimi eleştirmem gereken de bir yer önceden bu muhabirlerin bu tarz parlatmalarını bu isim ne yapmış diyerek hiç sorgulamadan alıyordum ve afiyetle yiyiyordum açıkcası. Ahmet Yüce'ye baktım GS'ye 1 tane hatırı sayılır sponsorluğu olmamış, tesisler yapılırken destek vermemiş. Hatırı sayılır hiç bir maddi desteği olmamış ama önemli değer diye yedirdiler. Kusura bakılmasın ama böyle önemli değer olunmaz. Eğitim Vakfı vb. tarafı için olabilir ona bir şey demem ama Spor Kulübü için yoktur. Önemli değer Fb'de Murat Ülker(hiç sevmem kendisini), Bjk'de Rahmi Koç ve biz de Erden Timur gibi kulübe de destek verilerek olunur.