Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
icardi kararını verdikten sonra tekrar düşünmesi için süre verilmeli

1780953290936.webp

Iyki doğdun sneijder🥰

Jupiter aslandayken yaptıklarını unutmadık aslanim

O yüzden bi diğer ikizler leao da gelmeli bu sene
jupter yine aslana geciyo çünkü

10 haziran da leaonun doğum günü.

Aslanim iyki doğdun şimdiden iyki parçalıyı sen giyeceksin🥰

Aziz Yıldırım yaşlanmış hem de çok yaşlanmış eğer ekibi iyiyse kurt adamdır iş yapar
ekip kötüyse sallama olur transferler

Bu haberi gördüm de aklıma geldi. Kendimi eleştirmem gereken de bir yer önceden bu muhabirlerin bu tarz parlatmalarını bu isim ne yapmış diyerek hiç sorgulamadan alıyordum ve afiyetle yiyiyordum açıkcası. Ahmet Yüce'ye baktım GS'ye 1 tane hatırı sayılır sponsorluğu olmamış, tesisler yapılırken destek vermemiş. Hatırı sayılır hiç bir maddi desteği olmamış ama önemli değer diye yedirdiler. Kusura bakılmasın ama böyle önemli değer olunmaz. Eğitim Vakfı vb. tarafı için olabilir ona bir şey demem ama Spor Kulübü için yoktur. Önemli değer Fb'de Murat Ülker(hiç sevmem kendisini), Bjk'de Rahmi Koç ve biz de Erden Timur gibi kulübe de destek verilerek olunur.

Aziz yıldırım ve aykut hakkında ne düşünüyorsun sergen. Başarı gözüküyor mu orada
Aykut bakmadım ama bu sezon basta güzel top oynatabilir gibi duruyor-jupiter desteği aliyo adam ama

Agustos ve subattaki İki tutulma neptune kare-Hayal kırıklığı

Saturn etkisinde ve subat gibi bileti kesilebilir

Aziz Yıldırım fena etkiler almiyo-güzel sayilir ama onun sağlık sıkıntı

Nisan çok zor ona.çok sert eleştiriler ve gorevi erken bırakmak belki

5 buyuk lig harici 20 yas alti ofansif orta sahalar scout raporu. rodrigo mora'ya 70 milyon, oulai'ye 20 milyon deger bicmisler.

IMG_7236.webp

IMG_7238.webp

IMG_7237.webp

Bu haberi gördüm de aklıma geldi. Kendimi eleştirmem gereken de bir yer önceden bu muhabirlerin bu tarz parlatmalarını bu isim ne yapmış diyerek hiç sorgulamadan alıyordum ve afiyetle yiyiyordum açıkcası. Ahmet Yüce'ye baktım GS'ye 1 tane hatırı sayılır sponsorluğu olmamış, tesisler yapılırken destek vermemiş. Hatırı sayılır hiç bir maddi desteği olmamış ama önemli değer diye yedirdiler. Kusura bakılmasın ama böyle önemli değer olunmaz. Eğitim Vakfı vb. tarafı için olabilir ona bir şey demem ama Spor Kulübü için yoktur. Önemli değer Fb'de Murat Ülker(hiç sevmem kendisini), Bjk'de Rahmi Koç ve biz de Erden Timur gibi kulübe de destek verilerek olunur.

Katiliyorum, belki biz bilmiyoruz ama banada bos birisi geliyor. Sirf Skoda'nin turkiye dagiticisi diye adami herzaman buyuk ahmet yuce falan diyorlar.

Dursun ihtiyarların eleştirilerini fazla ciddiye almış para harcatmayacak

Muhtemelen iki türlüde yapacağız. 2-3 tane yüksek maliyetli ki bu Osimhen seviyesinde bir maliyet olmayacaktır muhtemelen 40-50'lik adamlar. Gerisi düşük maliyetli iş yapacak adamlar olacaktır diye düşünüyorum, yoksa gelecek sezon stad geliri şöyle olacak, store geliri böyle olacak hayal olur. Ek olarak, bu harcamalar'dan sonra maliyet düşürülürse daha farklı sıkıntılar da ortaya çıkabilir.

Geri
Üst Alt