Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Bu anket kapanacak: .

Botofago'da Danilo var. Çok iyi orta sahaydı son durumunu bilmiyorum ama iyiyse 23'e almışlar bu finansal durumdan da yararlanarak bonuslarla peşinatı yüksek tutarak 20 civarına bitirebiliriz belki. Bir fırsat olabilir.

Atta gibi oyunculara bile 35-40'ların konuşulduğu yerde 20-25 bitebiliyorsa bedava.

Botofago'da Danilo var. Çok iyi orta sahaydı son durumunu bilmiyorum ama iyiyse 23'e almışlar bu finansal durumdan da yararlanarak bonuslarla peşinatı yüksek tutarak 20 civarına bitirebiliriz belki. Bir fırsat olabilir.

Atta gibi oyunculara bile 35-40'ların konuşulduğu yerde 20-25 bitebiliyorsa bedava.

Bu dünya kupası kadrosunda da var. Sara dan daha iyi olduğu kesin.

Acaba Ingiltere’den neden Brezilya’ya geri dondu. Uyum sorunu mu? Baska Ingiliz takimlari neden talip olmadi? Adamda tam futbolcu fizigi var. Bize gelsin sut cekmeyi unutur.

Osimhen 1 ay daha sakatlansa 7 puandan şampiyonluk verecek takım yaz moduna girince zaten takımımız zaten iyi moduna girilmiş nedense :)
Sadece Osimhen ile alakalı değil. Fiziken de bitmiştik. Eskiden Avrupa'dan elenince bir şekilde güle oynaya kazanırdık.
Şimdi aklıma Kocaeli maçı geliyor ve bildiğin hiçbir şey ama hiçbir şey yapamadık. 1 - 1 olunca tepki bile veremedik. Antalya maçında tek fark Osimhen'in ısrarlı top peşinde koşması idi. Fizik durumu harika dediğimiz BAY bile hiçbir şey yapamadı. Allah korusun Antalya maçında anında 2 - 2 gelmese büyük ihtimalle yenilirdik. Sonraki hafta paşa maçında yeneriz diyen bir avuç romantik taraftar haricinde kimse olmazdı.
Yine de bu sene hem son 16 hem şampiyonluk büyük işti ve büyük lütuf. Tam ders almalık sezon oldu. En azından seneye ne yapmamız gerektiğini çok net gördük ama yavaş yavaş umudumu kaybediyorum. Hele bir de Icardi filan kalırsa Allah yardımcımız olsun.

Ṣunu birinci lige oynama garantili göndersek de dayak yiye yiye guclense

Burada daha önce konuşmuştuk. Talibi çok fazla, WC sonrası borca harca bakmazlar sağlam bir fiyata tekrar satarlar Avrupa'ya

Acaba Ingiltere’den neden Brezilya’ya geri dondu. Uyum sorunu mu? Baska Ingiliz takimlari neden talip olmadi? Adamda tam futbolcu fizigi var. Bize gelsin sut cekmeyi unutur.
Doğru düzgün süre bulamadı, gösteremedi kendisini.

1781024849192.webp

Can Armando- Sane'den kötü oynar mı?Adamakıllı izleyemedik ki bir turlu .Oyuncumuz ama izleyemiyoruz.Belkide Sane'den daha faydalı olabilir.

Ugochukwu aradığımız uzun bacaklı 6 numara olabilir mi acaba? Yalan yok, bir kez denk gelip izlediğim Burnley maçında dikkatimi çekmişti sadece, eskisi kadar maç izlemiyorum son yıllarda. Soğukkanlı, top kapması ve pasları gayet iyiydi, boşluk bulduğunda dripling yapmaktan çekinmiyor, hatta rakip oyuncuların arasında slalom bile yapıyordu o maçta. İstikrarlı şekilde böyle oynayabiliyorsa ve maliyeti uçuk olmayacaksa, tam aradığımız profil olabilir. Zaman zaman 8 ve 10 numara da oynamış, 2004 doğumlu, takımı EPL den düştü. Oyuncu ve transfer haberleri hakkında bilgisi olan var mıdır?

Sol ayaklı Sangare veya Camavinga sağ ayaklı Manzambi,Thuram veya Manu Kone 10 numaraya ise Can,Enzo Millot,Sudakov üçlüsünden birisi.

Geri
Üst Alt