Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray in rakiplerine karşı farklarından birtanesi yabancı kaleci faktörüdür.Sampiyon olduğumuz seneler in hepsinde kalecilerimiz net isimlerdi sadece 2008 senesinde Aykut Orkun vardı onlarda zaten iyi performans gösteremediler.

İsmi geçen kaleciler içinde çok kişinin Ter Stegen ve Ramsdale harici diğerlerini izlediğini, bir fikri olduğunu sanmıyorum.

Çoğunluk birbirnin gazına geliyor, tmarkt değerine göre yorumluyor.

Sözüm herkese değil tabi, izleyenler muhakkak vardır ama durum bu.

İsmi geçen kaleciler içinde çok kişinin Ter Stegen ve Ramsdale harici diğerlerini izlediğini, bir fikri olduğunu sanmıyorum.

Çoğunluk birbirnin gazına geliyor, tmarkt değerine göre yorumluyor.

Sözüm herkese değil tabi, izleyenler muhakkak vardır ama durum bu.

ramdale skills video izlesene bi cengiz sun

Sanenin sözlesmesi Bayern ile bu ay sona eriyor degilmi? Dogal olarak bundan sonra tatile cikip bizim kampa katilir.

Uğurcan iyi kalecide yaş ve maliyete bakarsak dengeyi değiştirecek bir durum yok. Selçuk'un bize ya da Tuncay'ın Fb'ye gitmesi gibi bir şey değil.

1750789069426.webp

Sanmıyorum çünkü fb ve bjk'de yerli kaleciler tutuyor bizde yabancı kaleciler tutuyor genelde. Uğurcan da bunlarda tutar, mert günok-bjk gibi, biz işimize bakıp iyi yabancı kaleci bulalım
Fenerde başarılı olan kalecilerin hepsi altyapılarından çıkma oyunculardi beklenti olmadığı için rahatlardi ve başarılı oldular. Uğurcan 15 bonservisle gelirse beklenti yüksek olacak ilk hatasında başlar homurdanmalar. Birde üzerine her mac gol yemeye başlarsa izle eğlenceyi. Fener taraftarı cig cig ter ugurcani.

Yönetim Avrupa icin ciddi bir hedef koymadiysa bence iyi yada kötü berkeyi alip günay ile iyi bir ikili olur ve lig icin yeterli olur, eger CL de bir hedefimiz varsa ugurcan bile yetersiz gelir ve üst düzey bir kaleci sart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt