Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen gibi son anda fırsat olursa olur ama şimdiden böyle oyuncuyu kiralamak zor bence
Fener girmese acele etmezdik zaten yaw. Ona doğru gidiyordu iş. Garnacho ile Leao’nun fırsat olabileceğini düşünüyordum; Garnacho Morgan Rogers satışından patladı. Gornik Zabre’ye olur da elenirlerse saf dışı kalabilirler. Temasları kesmeden durum takibi yapmak lazım. Belki de yine o duruma getiririz işi

1785088662784.webp

Iki top çevirebilene fiyatı 20 milyondan başlar oldu. Piyasa böyle sacmalaya devam ederse bir 10 seneye kalmaz ayakta durabilene 20 milyon vereceğiz heralde.

eyvah kelleci de bu tespiti yaptıysa bittik biz.

yav geleceğini karanlık görüyorum nasıl bi cümle hayırdır

anladık tamam transferler geç kaldı dursun mursun bizi çıldırtıyor ok da yeter ulan

bi kendinize gelin valla sokacam hee tribinize

sabahtan akşama kadar sürekli ağlıyonuz ya yayıncısından twitterına kadar herkes sürekli ağlıyo

sonra kalkıp fenerlilerle falan dalga geçmeyin olm demek siz 3-4 sene şampiyonluk görmeseniz bunlardan beter kafayı üşütürsünüz
Olup bittikten sonra aglamanin faydasi yok. Olmadan istifa istiyoruz ki önlemini alalim

BCT: Okan hoca Lesley transferine onay verdiğinde "Thuram'ı Camavinga'yı beklemeyelim, lesley'i bitirebiliyorsak bitirelim" dediğini biliyoruz. Şimdi aynısı 10 numara için geçerli. Enciso veya u23 10 numaralardan birini bitirebiliyorsak bitirelim diyor, Bruno'yu beklemek istemiyor.

BCT: Uğurcan transferi tuttu diye her zaman son dakikaya beklettiğin oyuncu tutacak diye bir şey yok. Yönetimin Bruno hayali işleri geciktiriyor. Benim düşüncem daha fazla beklenmemeli, açıkçası eğer yönetim isterse Enciso, Can veya Diaz'dan birini bence 1 hafta içerisinde bitirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt