Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.667
- 6.752
- 768
Hikmet p.baş gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Greenwoodun golüne niye sevinelim üstadKadıköy'de ceza sahası dışından atacağı gole sevinmek yok ama..)
Ben onu uzun süre önce engelledim hiç görmüyorum mesajlarınıNiye yav iskendey bey sabah beri övuyor hatta alamazsak birdaha izlemeyecekmis gsyi![]()
Jakobs mideye indirdi onu, sonra da Sass Cafe'e aleme gittiGreenwoodun golüne niye sevinelim üstad
Fiyatını düşürmeye çalışıyor çocukluk aşkına gelmek içinLeaocu arkadaşlar çıkın gerçek leaoyu göreceksiniz diyin yoksa çakacaklar bize.Herif 45 dk boyunca yürüdü 2 dribbling denedi koşamadı zıçtı.
Ne rakip guzellemesi yaptınız yaa.Su sıcaklarda inan hiç çekilmiyor vallaha.Sakaysa şaka diyin gerçekse Antuya gidin yada ne bileyim biryerlere gidin serinleyin.Kafayi yediniz.Bak işte bu kesin bilgifenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar. Kesin bilgi yayalım
daha kısa süre önce de millet leaoya çöp diyor lukaku övüyor diyordunNiye yav iskendey bey sabah beri övuyor hatta alamazsak birdaha izlemeyecekmis gsyi![]()
TamamBazı şeyler için resmi maça gerek olduğunu sanmıyorum Rakibin ağzına kadar basan stoperleri orta sahaya çıkaran bir oyun yapısında 1.90 hantal beli kalın bir oyuncuyu alıp orta sahaya koyarsan o adam rezil olur her geçişte rakibi kovalarken kadraja girer bizim felsefemiz çabuk hızlı adamlarla geçişi önde kesmek senelerdir böyle
Oyuncunun fiziki yapısı bu nzonzi alınırken de aynısını söyledim iyi bir sistem takımında alan oyununu oynar geriye yaslanan takımda siritmaz
Ama bizim oyunda üç deplasman maçında bir daha forma yüzü göremez