#90 Wilfried Singo

hedefi top 6ymış, newcastle teklif yapmış da kabul etmemiş miş miş

newcastle ın teklifi olsa anında gider singo

Müthiş oyuncu. Beklentim yüksek.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kavukçu: singo'ya 2 takım talip oldu. singo Galatasaray'a borcumu ödeyip öyle ayrılmak istiyorum dedi.

borcunu ödemek istiyorsan takımdan acilen ayrıl kardeşim.

Borcun morcun yok verdiğimiz bonservisi getir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sen borcunu sahada bıraktığın tendonunla ödedin yiğidim diyip göndermek lazım

iddia ediyorum kulüp tarihinin en saçma olayı bir bek oyuncusuna 30 milyon bonservis 5 milyon maaş vermektir
120 yılda daha büyük tek bir rezalet bile yoktur
Deveye sormuslar : "Boynun neden egri ?" Deve de "Nerem dogru ki ?" demiş.

Bizdeki o hesap daha 10 numara almayıp Singo almak tamamen saçmalıktı.

iddia ediyorum kulüp tarihinin en saçma olayı bir bek oyuncusuna 30 milyon bonservis 5 milyon maaş vermektir

şampiyonluk maçına gol averajı lazımken tek forvet halil ile çıkan fati hocamın yaptığı mı daha büyük saçmalık ,

yoksa bu mu zor seçim valla

Singo sakatmışş püüüüh allah belanızı versin yeter artık imdaaat yok mu şu kulübü yerle bir edecek biri

Tarıktan daha kötü değil. O zamanın parasıyla sıktık by kadar ve hiç oynamadı adam

Singoyu acil dehlemek lazım, bizim bir sağbeke bu kadar yatıorım yapmamız abesle iştigal iken birde sahada da yararlanamıyoruz

Kendimizi yırttık burada renktaş, bu ligde kimse bekle şampiyon olmuyor dedik, hala takıntılı şekilde bek stoper ön libero dolduralım diyenler var. Bize acil 3 tane maç kazandıracak, skor üretecek hücum oyuncusu lazım.

Geri
Üst Alt