Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben lukaku bize yedek forvet olarak gelirse iyi olur demiştim ama as santrfor için riskli hamle

Geçen sezon gol kralı veya 2. olan eleman Italya'da 3 gol ortalaması ile oynuyordu.
Şu herkese bitik klişesini bırakın. Bizim ligde taktik disiplinle oynayan takım yok. Kimse kimsenin kademesine filan girmez. Avrupa maçlarında sefilleri oynayan Asensio ligi kırdı. Zaten yabancı teknik direktör filan kalmadı şimdi bir de 10 + 4 ayağına daha önce ilk 11'de 3 yerli varsa şimdi 4 veya 5 olacak. Topa basmaktan başka bir şeyden anlamazlar

Lukaku bitik beli dönmüyor sakatlıktan başını kaldiramiyor Fenerliler bile istemiyor

Lukaku'yu FB'ye çakan İtalyanlar De Brüyne'yi de bize çakmazlar inş.
Bizim oyun sistemine uyan Darvin Nunez, gidip onu kiralayın bari Trabzon almadan.

Oyuncu ve kulüp ile anlaşılıyor ama son kararı yönetim verecek deniyor böyle bir saçmalık olabilir mi en saçma haber türü bu böyle yazanları direkt takipten çıkın dikkate almayın
Burdan şu çıkıyor görüşmeleri yönetim yapmıyor

Ahh be geçen burada birisi gala haberi paylaşmıştı. Bilseydim şikayet ederdim

Ulan 1 saat ortadan kaybolduk şimdi de lukaku mu çıktı?

Napoli'den oyuncu alan şampiyon oluyo toteminden dolayı biz de Lang'ı alalım yav 😀

Ne oldu Ali Naci, düne kadar taraftara çemkirip dönemin kapanmasına 58 gün var diyip yönetim savuculuğunu yapıyordun, şimdi mi durumun vehametini anlayıp Hasan Şaş gibi heceleyerek transfer talebinde bulunuyorsun?
Açık ara en iğrenç herif bu.

Uğur K.'dan bile daha iğrenç biri.

Kulübün başına fbli bir başkan koysan o bile ayıp olmasın diye 2-3 transfer yapmıştı çoktan.

Hainlikten öte bir şey bunların yaptığı.Bu sezonu satmış bunlar. Allah bin belanızı versin

Yine başkalarının transferlerinin konuşulduğu bir gün

fight costume GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt