Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.713
- 14.778
- 1.398
ben lukaku bize yedek forvet olarak gelirse iyi olur demiştim ama as santrfor için riskli hamle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahh be geçen burada birisi gala haberi paylaşmıştı. Bilseydim şikayet ederdimÜyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.
Milliyet Gazetesi, Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena, Nexus Sport, Krampon Sports, Sports Digitale, Sözcü Tv, Cumhuriyet Gazetesi, Sözcü Gazetesi, Halktv, Ajansspor, Radyospor, Asist Analiz ve BBO Sports kaynaklı haberleri konu olarak açmak veya konu içerisinde mesaj olarak yazmak yasaktır.
Yagız Sabuncuoğlu isimli muhabir ve Gala Haber twitter, Rudy Galetti, Volkan Kılıç ve Nevzat Dindar hesaplarını paylaşmak da yasaktır.
Bundan sonra...
- Uğur İz
- haber kaynakları yasak
- Cevaplar: 5
- Forum: GSCimbom.com Forumları Hakkında
Osimhene kronik diyen kim ki yav perma ban nasil yememis hala hiç kimse görmese keramettin admin gozunden kaçirmaz şutlar direkt.Osimhene kronik diyenler lukaku övüyor. Hayat cidden komik
Açık ara en iğrenç herif bu.Ne oldu Ali Naci, düne kadar taraftara çemkirip dönemin kapanmasına 58 gün var diyip yönetim savuculuğunu yapıyordun, şimdi mi durumun vehametini anlayıp Hasan Şaş gibi heceleyerek transfer talebinde bulunuyorsun?
Transfer beklerken Osimhen'i satar bunlar