GSC Anket Transferde Önceliğimiz Hangi Mevkiler Olmalı?

Hangi 3 Mevki Önceliğimiz Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    40

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Hangi dizilişle oynayacağımız konusunda hala kafamızda bir şey oluşmamışken forumun nabzını tutalım.

3 adet seçim yapılabilir.

Bek ve orta saha.

kesin olarak sağ bek. sonra da orta saha. fantezi olarak, sallai'yi listeye yazmayıp + bir all-rounder hücumcu.

Sistem değişikliğine gidecez büyük ihtimalle.Bundan dolayı öncelik olarak stoper alınmalı.Nelsson da satılır büyük ihtimalle..

Orta saha = Sağ bek > 10 numara > Stoper

3lüden devam edeceksin. Şurada 2 ay istikrar sağlarsan mart sonu lig biter.

O nedenle defansif zaafiyetleri önlemelisin ilk. Mevcut oyuncularla da olmuyor.

Barış ben forvetim diye bağırıyor, atak yerken kanat olarak oynatırsın ileri bastığında 2 forvetten birisi yaparsın.

O nedenle nelssonu kullanacaksan kullan kullanmayacaksan oraya kusursuz oyununa uygun bir herif al topları süpürsün yeter.

Orta sahanın net yedeğe ihtiyacı var.
Bir tane de sağ bek, sağ açık oynayabilecek adam lazım.

Üçlü oynayacaksak: Şikrinyar Lemina/Sangare Mika

Dörtlü oynayacaksak: X sağbek Lemina/Sangare Mika

Sisteme göre stoper ya da sağ bek tercihi olacak muhtemelen. Benim tercihim ise her daim üçlüdür:

6/8 oynayan biri ve kanat/forvet oynayan biri elzem.

sağ-bek > stoper > os

Sağ bek > forvet arkasi> merkez orta saha dedim ama stoperde olabilir

4 transfer sart

Kanat/forvet (ön bölgede her yerde oynayabilen)
Os
Stoper
Sag bek

Sağ bek alırsak Kaan'ı orta sahada düşünebiliriz, orta saha alırsak Sara'yı Mertens'in yerine düşünebiliriz gibi alternatifler olabilir ya da ne bileyim kanat alırız Sallai artık bek olur vs. vs.
Ama kesin olan tek şey bir şekilde 3-4 oyuncu almamız lazım çünkü elimiz çok dar ve eldekilerin pili bitebilir.

ilk 11 icin sadece sag beke ihtiyac var. bir de sol bek yedegi ve 10 numara yedegi yeterli.

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde yakalanır.

Son iki sezon devrede orta saha almadık şansımız yaver gitti bir türlü, ama bu sezon orta saha şartoğlu şart. Hiç orta saha ismi geçmemesi aşırı düşündürücü ve korkunç.

Geri
Üst Alt