Tugay Kerimoğlu, 'Kara Listeye' Eklendi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
galatasaray-in-efsanesine-buyuk-ayip--2747393.Jpeg

Arabasıyla maç için stada gelen Kerimoğlu, antrenörlük yaptığı dönemden kalan 208 bin TL'lik alacağını icra takibi yoluyla tahsil ettiği için içeri alınmak istenmedi.

KERİMOĞLU DA O LİSTEYE GİRMİŞ

Efsane isim, Dursun Özbek yönetimi tarafından ismi "stada giremezler" listesine eklenmişti. Kerimoğlu, uzun telefon trafiğinin ardından TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy'un araya girmesiyle stada girebildi.

Tugay Kerimoğlu maçı da Ulusoy'un locasında izledi. Altyapısından yetiştiği Galatasaray formasını 13 sene terleten unutulmaz oyuncu, İngiltere'de Blackburn Rovers formasıyla efsaneler arasına adını yazdırmıştı. Kerimoğlu, Mancini ve Hagi döneminde de takımın yardımcılığını üstlenmişti.

(Habertürk)

Almayın stada ne alıyonuz

Verseydin adamın parasını da kötü olmasaydın, bu kadar basit. Tartışma konusu bile olmayacak bir konu...

208 binide almasın arkadaş madem gslisin bi fedakarlık yap bide mac ızlemeye gelmıs

tugay kerimoğlu çocukluk efsanelerimden biridir

icra yoluna gitti diye harcamak olmaz

verilen sözler tutulmadı da mı icra yoluna gitti bilmek lazım

ama durduk yere acele edip icra yoluna gittiyse stada alınmamasını desteklerim

Adilik yapma Dursun.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Adam hakkını aramış Dursun'da paranın üzerine yatmaya çalışmış.Haklı olan taraf Tugay.

Bu camia içerisinde en sevdiğim oyuncuların başında gelir ..mükemmel bir oyuncuydu umarım adı daha fazla geçmeden bizden uzak durur herkes biryana tugay bir yana benim için ..

Aman kardeşim git yardımcı da olma bize mümkünse başka görev de alma efsane olarak kal! Gözünü seveyim sen bari kal.

Öyle bir dünya yok,adamla sözleşme imzalamışsan taahhüt etmişsen vereceksin parasını.Adam 3 sene beklemiş de öyle icraya vermiş üstelik.

COK yanlıs dusunuyorsun bunu sneijder yapsa anlarım elın yabancısı dıs kapının mandalı herifin tekı derım ama tugay yapması uzdu

3 yıl beklemiş mi parasını almak iiçin

o zaman haklı

dursun efendi abuk sabuk sağa sola para dağıtıp icraya gidenleri de stada almam diye tehdit edeceğine İSTİFA ETSİN

Bıraktım bunlar gercek dusuncelerım gs icin 208 bın feda etmezmısn ıhtıyacın olmasa?
Sneijder paraları cukkalarken hiç sesini çıkartmıyorsun tabii , yerli oyuncularımızı kötüleyin durun , tugay gibi bir efsaneye de sırf yerli diye vefasızlık hoş değil.

Avatarında sneijder olan birine neden cevap yazıyorum ki.. ;)

Sneijder paraları cukkalarken hiç sesini çıkartmıyorsun tabii , yerli oyuncularımızı kötüleyin durun , tugay gibi bir efsaneye de sırf yerli diye vefasızlık hoş değil.

Avatarında sneijder olan birine neden cevap yazıyorum ki.. ;)

Trollük yapmayın melih bey

Geri
Üst Alt