Türk Futbolunda VAR Bitmiştir!

YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Ahmet çakarın dediğine göre hakemler vara gidip verdiği kararı değiştirirse para cezası yiyorlarmış.Gerizekalı kel öle 1 kural koydurmuş.Ulan o zaman varı kaldır tamamen aynı şey.Kimse param gidecek diye vara gitmiyor zaten dikkat edin.

Ahmet çakarın dediğine göre hakemler vara gidip verdiği kararı değiştirirse para cezası yiyorlarmış.Gerizekalı kel öle 1 kural koydurmuş.Ulan o zaman varı kaldır tamamen aynı şey.Kimse param gidecek diye vara gitmiyor zaten dikkat edin.
Ben bu kadar sacma birseyi duyduguma inanamiyorum gerci burasi Turkiye Super Lig, sasirmamam lazim :D

Çakar çok iddalı bu konuda.Duyunca bende inanamadım.Ama doğru sanırım vara gidip karar değiştirme son 5 6 haftadır baya azaldı dikkat edersen.
O zaman niye VAR var diyen yok mu bunlara :)

Daha bu hafta Premier League de olsun Seria A da olsun VAR ile karar degistiren hakemler oldu.

Geçen sezon VAR geldikten sonra tuttukları takım az kalsın düşecekti. Tabiki ayar verdiler şerefsizler.

VAR cok net bir sekilde kullanilmiyor bu sezon beyler

6. Haftadan itibaren devre disi kaldi ilk haftalar göstermelik kullanildi

Pozisyonda itirazda etti tribünler bagırdı adam yatarken vara gidilecek sürede vardı belirteyim!!

Bizim kulüpten ses cikacakmi acaba
Benzer olay bizim maçta olsa başta fener herkes ayaklanmisti

Geri
Üst Alt