türk insanının bilmiyorum diyememesi

Mehmet Arslaner

Tablet Kılıfları Uzmanı
GalataSarayı Efendileri
Yol sorduğunuzda deneyimlemeniz neredeyse kaçınılmazdır.

valla aga bilmiyosam bilmiyorum derim bilmediğim halde illa bişey diyeceksen ileride taksi durağı var bi ona soruver derim :D

hastanede kesinlikle önlük giymiyorum.
10 metrede bir soru soruyorlar , hayır kızmıyorum ama herşeyi de bilmiyorum yalan yere 60 yaşında amcayı 3.kata mı yollayayım.

bilmiyorum deyince zaten dövüyorlar o yüzden koridorlarda ninja usulü köşelerden süzülerek ilerliyorum.

sadece yol sorduğunuzda değil, her konuda geçerli.. :)

herhangi bir köy kahvesinde herkes profesördür ve herkes her şeyi bilir..

asıl sorgulamamız gereken bu ülke bu kadar einstein'a sahip olduğu halde nasıl bu kadar geri..

ben maraşta bir yol sordum kahvede 6 bardak çay içip kalktım düşünün yani

Envoyé de mon Sony Z3

"çok kolay" deyip 8 kere döndüren yol tarif edenler .hayır 10 sn'de kafanda kroki mi çiziyorsun arkadaş..

bir de "çok yakın" cılar var, sana 50metre ilerde der ama 500 metre gidersin ,yok , üstelik her 50 metrede bir acaba kaçırdım mı paranoyası ve bir karmaşa..

Ben bazen bilsem de bilmiyorum diyorum. Soran kişiye ve ruh halime göre değişiyor. :D

Son düzenleme:
Çünkü bilmiyorum dediğimde küfür etmiş gibi yüzü düşüyor adamın.Ben de "şuradan devam et tekrar sor" diyorum :D

Katılmıyorum.Cem Yılmaz'ın Fundamentals filminden alınan bir anektod gibi ama bilmiyorum diyen çok kişi gördüm.

Yol soranlarda sen biliyormussun gibi soruyorlar ondan sonra bilmiyoruz diyince lan burada ne pok geziyon sen diyorlar oylesi ayri dert boylesi ayri dert.

Geri
Üst Alt