Türk Telekom Stadyumu Kombine Tavsiyesi

Eray CANBAZ

Yeni Üye
slm arkadaşlar bu sene nasip olursa kombine alacağım, bu senenin fiyatları daha açıklanmadı ama geçen seneye oranla daha pahalı olacagı söyleniyor. sizlerden isteğim kombineyi almadan önce hangi tribünden almamı tavsiye edersiniz
1-doğu üst
2-kuzey kale arkası (alt-orta-üst)
3-güney kale arkası (alt-orta-üst)
tavsiyede bulunursanız çok sevinirim...

Çok havada olmuş

Bütçen varsa git loca al. Bütçe-beklenti vs gibi faktörleri belirtmen gerekki tavsiye verelim.

Çok havada olmuş

Bütçen varsa git loca al. Bütçe-beklenti vs gibi faktörleri belirtmen gerekki tavsiye verelim.

Adamın bütçesi üç aşağı beş yukarı belli ki kategorilerden bazılarını yazmış :) loca alacak adam kale arkası mı doğu üst mü diye sormaz. Niyetlisin herhalde, Biraz sakin ol :)

Adamın bütçesi üç aşağı beş yukarı belli ki kategorilerden bazılarını yazmış :) loca alacak adam kale arkası mı doğu üst mü diye sormaz. Niyetlisin herhalde, Biraz sakin ol :)

Jajsjs yok abi sakinim de.

o üç tribün olsa dahi bütçe-beklenti ekseninde bakmak lazım. 2 kat fiyat farkı olabilir doğu üstle kale arkaları arasında bu kez.

illaki sınırlı bütçem var max 1000 lira verebilirim... birde oturup çekirdek çitleyip maç izleyenlerin arasında olmak istemiyorm, biraz çoşkulu eğlenceli olsun :)
not : gecen senekı kombıne fıyatları ekte

Ekli dosyalar

• 0x0-iste-galatasarayin-kombine-fiyatlari-1497015094983.webp
    0x0-iste-galatasarayin-kombine-fiyatlari-1497015094983.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 278
illaki sınırlı bütçem var max 1000 lira verebilirim... birde oturup çekirdek çitleyip maç izleyenlerin arasında olmak istemiyorm, biraz çoşkulu eğlenceli olsun :)
şimdi doğu batı üstün üstünden alabilirsin panaromik iyi bir maç seyri verir ama oyuncular karınca gibi oluyor.Atmosfer biraz zayıf olur.

kale arkası eğer taraftarla bütünleşmek bağırıp tezahürat etmek istiyorsan tercih edilir , gol sevinçleri muazzamdır ama panaromik seyir zevki düşüktür , öyle oturup maç izleyemezsin hep ayakta olursun , sağlık problemin varsa tavsiye etmem.

alternatif köşeler kalıyor biraz atmosfer biraz seyir , fiyatları bilmiyorum ama tercih edilebilir .korner civarı çaprazdan izleyebilirsin.

zam ne kadar olur bilmiyorum ama stadtaki en ideal kategori açık kırmızı olanlar.eğer 1500 civarı satılırsa hiç düşünme al derim , aşağılardan yer bulursan seyir keyfi çok iyi oluyor.

bütçen yetmezse sarı olandan alabilirsin ama dediğim gibi biraz uzak olur.

o fiyatlar indirimli fiyatlar yalnız.

geçen sene doğu ve batı üstün ön kısmı 1250 arka kısmı ise 1000 liraydı.

batı üstün 1000 liralık kısmı çekirdekçi değil mesela, kale arkaları hareketli olsa da bir yaştan sonra bayıyor orayı çekmek.

zam ne kadar olur bilmiyorum ama stadtaki en ideal kategori açık kırmızı olanlar.eğer 1500 civarı satılırsa hiç düşünme al derim , aşağılardan yer bulursan seyir keyfi çok iyi oluyor.

bütçen yetmezse sarı olandan alabilirsin ama dediğim gibi biraz uzak olur.
açık kırmızı olarak bahsettiğiniz yer VIP hemen üstü mü oluyor

doğu üst tribün burası mı yanı resimdeki yer mi eğer öyleyse şahane görünüyor...

Ekli dosyalar

• 35313521_kj68MuRuvNYmPLhUOzD3xLI47LUFvnS5R8_2ERPyndw.webp
    35313521_kj68MuRuvNYmPLhUOzD3xLI47LUFvnS5R8_2ERPyndw.webp
    89,6 KB · Görüntüleme: 303
doğu üst tribün burası mı yanı resimdeki yer mi eğer öyleyse şahane görünüyor...

Fotoğraf batı üstten çekilmiş.

Geçtiğimiz sezon kombine kartım tam karşı taraftaki bloklardan birine denk geliyordu.

Ben hem tezahürat yapmak isterim, hem de deplasmana gelenlerle makara ararım diyorsanız doğu üstün rakip taraftara yakın olan 416 ve 417 blokları uygun kaçar.

Hemen burada bir parantez açmak lazım; doğu üst 417 ve 416. bloklar olası bir gerginlik durumunda ceza alması en muhtemel bloklardır. Bu işten sıyrılmanın kolay yolu ise nispeten daha sakin maç izlenilen doğu üst 413. bloktan kombine alıp maçları yine 417 çevresinde izlemektir. :) Söz konusu bloklarda kimse size "kardeş burası benim koltuğum" demez, demesin de zaten. :)

Geçtiğimiz sezon 1250 liraya almıştık sanırım. Doğu üst tribünde önümüzdeki yeni sezon için 2000 liradan aşağısı olmaz diye düşünüyorum.

kale arkası bu acı cok güzel değil mi

Ekli dosyalar

• 54834989_KYrfCjdHGm1quG7be9FVMkOv8LPL_heQyoRZ4Tx_xqQ.webp
    54834989_KYrfCjdHGm1quG7be9FVMkOv8LPL_heQyoRZ4Tx_xqQ.webp
    121,4 KB · Görüntüleme: 235
Ben kale arkası sevmiyorum. Kulübenin arka tarafında izlemek gibisi yok. Yılda 2-3 maça gidip ordan izlemek, 20 maça gidip kale arkasından izlemekten daha cazip geliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fiyatlar belli oldu :) gecen senekı fıyatları bılen var mı ne kadar geçirmişler :)

Ekli dosyalar

• Image8.webp
    Image8.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 247
Geri
Üst Alt