Türkiye Kupası Çeyrek Final | Adana ASKİ - Galatasaray Odeabank | 20.15 | 25 Aralık

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray Odeabank'ın yer aldığı Türkiye Kupası Sekizli Final 24-28 Aralık tarihleri arasında Mersin'de düzenleniyor.

Adana ASKİ ile oynayacağımız sekizli final ilk maçı (Çeyrek Final) 25 Aralık Perşembe günü saat 20.15'te Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Adana ASKİ - Galatasaray Odeabank çeyrek final eşleşmesinden galip çıkacak takım Orman Gençlik - Mersin BŞB. arasındaki karşılaşmanın galibiyle yarı finalde rakip olacak. Organizasyonun final maçı 28 Aralık Pazar günü oynanacak.

Karşılaşmalar NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Çeyrek Final

24 Aralık Çarşamba
18.00 Botaş - İstanbul Üniv. BGD (1)
20.15 AGÜ - Fenerbahçe (2)

25 Aralık Perşembe
18.00 Orman Gençlik - Mersin BŞB. (3)
20.15 Adana ASKİ - Galatasaray Odeabank (4)

Yarı Final

26 Aralık Cuma
18:00 1. Maçın Galibi - 2. Maçın Galibi (5)
20.15 3. Maçın Galibi - 4. Maçın Galibi (6)

Final

28 Aralık Pazar
16:00 5. Maçın Galibi - 6. Maçın Galibi

Galatasaray Odeabank, 15 kez final oynadığı Türkiye Kupası'nı 1992-1998 arasında altı kez ve 2009-2014 arasında beş kez üst üste olmak üzere 11 kere kazanma başarısı gösterdi. Takımımız geçtiğimiz sezon Ankara'da Fenerbahçe'yi 76-70 mağlup ederek kupaya uzanmıştı.

Fener en kuvvetli 3. ve 4. takimla oynamak zorundayken bizim rakipler onlara göre daha zayif.

FB yendi AgüSpor'u 63-58. Lindsey Whalen'siz çıktı maça AGÜ. Whalen takıma katılırsa ya 1. yada 3. olurlar. 2. olmazlar.

Hoca pazartesi transfer istemişti fakat yine bir hareket göremedik neyse.

Kaski'yi bu sene izlememiştim, biraz geri gitmişler. Tanisha kısa dönemde bize olur gibi geldi. Bir de seneye Latoya'yı kaptırmamak lazım.

FB yendi AgüSpor'u 63-58. Lindsey Whalen'siz çıktı maça AGÜ. Whalen takıma katılırsa ya 1. yada 3. olurlar. 2. olmazlar.

Agü'de Tanisha Wright kötü bir oyuncu. Whalen ile level atlarlar

Edit-- Bu maçlar elemeli. grup degil sanirsam. Yenilen eleniyor.

Son düzenleme:
sçma sapan oynuyo takım. tek uzunla sayı da atamıyorlar. dağlara taşlara atıyorlar topları. nasıl bi maç bu

Allah bizi Ayşegül , Kelsey ve Bahar'ı aynı takımda oynamasına izin vererek sınıyor başka açıklaması yok.

Bu kadar beceriksizi çok aramış mıyız acaba

Uyuz oldum kapattım ben. İzlemem bu saçmalığı. 10-0 seri yaptılar daha yeni mola alıyor dengesiz Ekrem Memnun.

Sancho ciktigindan beri hucum rezil.Aysegul gunay oyun kurmayi top sektirmek saniyor heralde komedi resmen.
Bu takima skorer şart oğlu şart

cingıl bels

bu ayşegülün yerine yoldan birini bulsan daha yararlı olur..daha topu potaya değdiremiyor..

Memnun Hoca 4 tane acemiyi niye bir anda oyuna sürdü. Resmen saçmaladi. Casas yerine Dubjlevic olmaliydi. Yanliş seçim oldu.

Hoca 1 den 2 mi oynadi ne yapti. O 4 acemiyi bir anda sürmesi anormal bir durum. 10-0 seri oldu.

Geri
Üst Alt