Türkiye ve Türk Futbolunu Kirleten Zihniyet

Murat SAN

Sarı Üye
Ülkeyi kirleten zihniyet ile Türk futbolunu kirleten zihniyet aynıdır. Bu sadece Galatasaray'ın değil aynı zamanda Türk Milli Takımı'nın, tüm Türkiye'nin sorunudur. Ülkeyi cehaletin eline teslim edenler, ülkeyi rant kapısına çetirenler, halkı yozlaştıranlar, güçlününü güçsüzü ezdiği orman kanunlarıyla ülkede adaleti tamamen bitirenler Türk futbolunun ve Türkiye'nin bu hale gelmesinin sorumlusudur.

Herseyi şike-siyaset suçlamak yerine biraz kendi hatalarimiza bakalim.

Amatör futbol cahil yönetim sayesinde bu hallere geldik, sonuçta Aziz ve Demirören gibiler bizim kafamiz silah koyup, Yekta, Selçuk, Burak, Hamit, Dzemaili gibileri al demediler ya?

basimizdaki adamlar gitmedikce bu sorun düzelmeyecek. bir baskan düsününün sike yi gectim hak mahrumiyeti cezasi yiyen hemde en az 10 uncu kez. bu adami sen spordan uzaklastiramiyorsan adaletten bahs etmeyeceksin.

Valla üllkeyi falan bilmem de. Bizdeki sorun çok başka. Dünya üzerinde hiç futbol izlememiş bir kişiye bizim ve dünya üzerinde herhangi bir takımın maçını izletsen sene başında bu şu ilerde oynayan oyunculardan bunlarda niye yok derdi eminim.

Sene başında en mal taraftar bile bir defans bir orta saha birde forvet lazım diyordu. Sonuçlar ortada.

Bile bile bu takımın içine dinamit koyuldu ve hala da patlatılıyor. Sonumuz hayrola.

Herseyi şike-siyaset suçlamak yerine biraz kendi hatalarimiza bakalim.

Amatör futbol cahil yönetim sayesinde bu hallere geldik, sonuçta Aziz ve Demirören gibiler bizim kafamiz silah koyup, Yekta, Selçuk, Burak, Hamit, Dzemaili gibileri al demediler ya?

Yabancı sınırlaması ile bizim Türk topçulara mahkum etmek ve Türk topçularının bu profesyonellikten uzak cahil ve çomar zihniyeti hep bu geri kalmışlıktan kaynaklanıyor.

Yabancı sınırlaması ile bizim Türk topçulara mahkum etmek ve Türk topçularının bu profesyonellikten uzak cahil ve çomar zihniyeti hep bu geri kalmışlıktan kaynaklanıyor.

Yabanci sinirlamasi bizi kötü bir şekilde etkiledigini inkar etmiyorum da elin Italyan hocasi 3 yabanci oyuncuyla sahaya çikiyor Ligde.

Bunun sinirlamayla alakasi yok.

Ayrica son 2 yillarin yapilan transferlere baktigimizda facia transferler 10milyonlarca para harcadigimizi görürsün.

brb

Bir işi ehline bırakmadığın sürece böyle kepaze olmaya mahkumsun. Bizde her yerde olduğu gibi futbolu da adam kayırma ile bir yere gelenler yönetiyor. Daha doğrusu yönetemiyor. Bu sonuç kaçınılmazdı.

Futbolu yönetenler beyinsiz...

Kulüp yöneticileri beyinsiz...

Futbolcular beyinsiz ve profesyonellikle uzaktan yakından alakaları yok...

Her şeyden evvel taraftar beyinsiz...

Bu yani, fazla şey beklemeyin ülke futbolundan...Sorun ülkenin ve ülkede yaşayanların kendisi...

Yabanci sinirlamasi bizi kötü bir şekilde etkiledigini inkar etmiyorum da elin Italyan hocasi 3 yabanci oyuncuyla sahaya çikiyor Ligde.

Bunun sinirlamayla alakasi yok.

Ayrica son 2 yillarin yapilan transferlere baktigimizda facia transferler 10milyonlarca para harcadigimizi görürsün.

brb

Yönetim kusursuzdur demiyorum ki sert dille eleştiriyorum forumda zaten ancak bunu bahane edip bu gerçeği de yoksayamazsın. Böyle kepaze bir ligde oynadıktan sonra, sidik zoruyla tüm adaletsizliklere karşı gelip şampiyon olsan ne olacak, hep yine ne haksızlık yaptılar diye düşünerek lağım çukuru gibi bir ortamda futbol mu izlenir? İsterse kadro 10 numara olsun, bir de saha dışını yenmen gerekiyor.

Son düzenleme:
rüşvetin su niyetine tüketildiği bosnada bile dzeko&pjanic var, bizim gibi kaotik ülkeler de futbolcu yetiştirebilir. bir sırbistan bir brezilya çok mu iyi bizden veya arjantin.

rüşvetin su niyetine tüketildiği bosnada bile dzeko&pjanic var, bizim gibi kaotik ülkeler de futbolcu yetiştirebilir. bir sırbistan bir brezilya çok mu iyi bizden veya arjantin.

Arjantin'in Messi'si bu ülkenin tüm futbolcularını satın alır :) Brezilya şu ölü haliyle bile bizden daha iyi. Sırplar ve Bosnalılar da zaten gelişmiş bir ülke değil Türkiye kadar geri bir ülke. Geri kalmış milletlerin içinden de başarılı insanlar yetişebilir ama istisnadır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt