türkiye'nin uluslararası organizasyon adaylıkları

Emin Empak

Aslan Üye
Bir şekilde hüsranla sonuçlanan trajikomik dizilerdir.

Organizasyon bir şekilde alınsa da rezalet şekilde yapılıp hakkı verilmez.

Ama burası Türkiye'dir, olsundur.

istisnaları saymaz isek alınan hemen her turnuvayı oldukça başarılı şekilde yapmış ülke olmasına rağmen bazı turnuvaların verilmemesini haksızlık olarak gördüğüm güzel ülkemizdir..

özellikle EURO2020'yi vermemek için platini'nin girdiği şekiller unutulacak gibi değildir.

Yaşama dostum go avrupa

hiçbir ülke bi organizasyonu alıp hemen 10 numara iş çıkaramaz zaten, bizde neden böyle bi anlayış var çözemedim. avrupa kupasına gidelim hemen kupayı alalım, dünya kupasına aday olalım hemen alalım, böyle bi organizasyonu düzenleyelim, ilk organizasyonda en iyisini yapalım, ... tecrübe diye, kültür diye bişey var. kaldı ki gayet iyi iş çıkardığımız organizasyonlar da var.

bazı organizasyonlarda yeniyiz ve bazı kusurların olması normal, sırf bizde kusurlar varmış gibi bir izlenim doğurmanın manası yok. spor kültürü oluşmamış toplumda bunlar olağan şeyler.

Bize organizasyon verenin akil sagligindan suphe ederim!

Futbol disinda hic bir sporla alakasi olmayan, hatta futbol'da bile sadece kazanmak icin 3 takimdan birini tutan bir topluma organizasyon vermek sacmaliktir.

Olimpiyat posterlerimizde bile yapacagimiz binalar, yollar anlatilir. Biz buyuz iste.

Futbol yorumcusunun olimpiyati kaybetmemizden sonraki yorumu (Sinan Engin): "Ispanya'ya verseler anlarim, ama Tokyo ne be abi. Futbol da bizden iyiler mi?"

Şu ülkede yaşayıpta bok atanlara ayar oluyorum

Organizasyonun bir parçasının da seyirciyi çekmek olduğunu biliyorsunuzdur sanırım.

Şu ülkede yaşayıpta bok atanlara ayar oluyorum

bunlar heralde diğer ülkelerde organizasyonlarda hiçbir problem çıkmıyor falan zannediyorlar.

biz her organizasyonu yaparız, alnımızın akıylada çıkarız ama vatandaşlar ilgi göstermezse buna organizasyonu yapanların çokta yapacak bişeyi yok.

Her düzenlediğin organizasyonda seyirci gelse seni yuhluyor seyirci gelmezse zaten rezillik, hiç gerek yok.

Olimpiyat adaylığı rezaleti, tanıtımın komikliği falan geçiniz.

Geri
Üst Alt