Türkiye'yi Temsil Eden Ecem Uzgör Konuştu!

Emre Arslan

Cezalı
ecem_4708.jpg

Ecem Uzgör, Almanya'daki modellik yarışmasından elendikten günler sonra sosyal medyada gündem olmuştu.

Ecem Uzgör sosyal medyada bir anda adı en çok geçen isimler arasında yer aldı. Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil eden Ecem Uzgör, günün en çok konuşulan ismi oldu.

Eleştirelere cevap vermek için Hürriyet'e konuşan Ecem Uzgör şunları söylüyor:

"BEN DE ÇOK ŞAŞKINIM"

"Yarışma 27 Ağustos'ta yapıldı, şimdi gündeme geldi. Ben de çok şaşkınım. Sorun benim Türkiye Güzeli olarak ülkemi temsil ettiğimi düşünmelerinden kaynaklandı. Bu bir güzellik değil, modellik yarışması."

"GÜZEL YA DA ÇİRKİN BULMUŞLAR..."

"İnsanlar bu farkı bilmediği için bana ağır eleştirilerde bulundular. Benim Türkiye Güzeli olmak gibi bir derdim yok. Beni güzel ya da çirkin bulurlar... Herkesin kendi fikri, saygı duyarım. Ben yapılan Almanya'da yapılan seçmeleri geçerek bu yarışmaya katıldım."

p_9199.jpg

1_537_1.jpg

Son düzenleme:
fizigi fena degil.kese kagidiyla is görür..

Sosyal medyada hiçbir halta derman olmayan milletin başka bir yaygarası daha..

Bu katılıyor biliyorsa bende katılacağım anasını satayım yarışmaya. Bu tip ile nasıl türkiye güzeli olunuyor af edersin yahu?
Babası iyi akp li galiba yada iyi para saymış

Bu katılıyor biliyorsa bende katılacağım anasını satayım yarışmaya. Bu tip ile nasıl türkiye güzeli olunuyor af edersin yahu?
Babası iyi akp li galiba yada iyi para saymış

Türkiye güzeli olmuyor zaten. Modellik yarışması bu. En son Türkiye Güzeli 19 yaşındaki bu hanım kızımız.

1091928_620x410.jpg

Türkiye güzeli olmuyor zaten. Modellik yarışması bu. En son Türkiye Güzeli 19 yaşındaki bu hanım kızımız.

1091928_620x410.jpg
Bak melek gibi kızımız :)

Diğeri Model mi olur gargemelin top 10 benzeyen kaybolmuş kızımı olur bilmemde türkiye yi temsil etmemeli arkadaş.

Vay abileri çıkmış savunuyor. Hay hay tamam Claudia schäfferiniz sizin olsun. Gurur duyup met edin bu podyum çıkışı ile.

Ülkece boş bakkal olduğumuz için böyle gündemimiz olması normal. Kime ne?

Dis güzellik degil ic güzellik önemlidir :red:

Kız alamancımıymış şimdi ona göre yorum yapacağım?

cok güzel bir kız neden böyle yapılıyor

Kim seçiyor bunları göz numaralarıni göstermeleri lazım en yakın zamanda.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt