UEFA Caner Erkin'i Yılın Oyuncusu Seçti

avukatı filan değilim kimsenin ama 13 bin mesajı 1200 beğenisi olan birisinin kuş fenerli olduğunu düşünmek "normal bir durum" değil..fener nefretimiz Caner embesilini günahımız kadar sevmememiz ayrı bir yana karaktersiz bile olsa "performansını beğenmek" hakkımız olsun forumda..

Zorunuza gidiyor demi ,sizinki çekememizlikten baska bir sey degil .Caneri bende gunahim kadar sevmem ama adam oynadi hak etti ,kus diyenlerede popomla guluyorum.

Evet Caneri ve, veya seni kıskanıyoruz. Sana kuş demedim ben. Gereksiz topici gereksiz takımın futbolcusu için dedim.

zamanında arda kadar yetenekli üzerine düşülmesi gerekli diye kıçımızı yırttık. herkes taktı madrid maçında ki oyununa. süper ligde de iyi değildi defansif açıdan servetle beraber epey hatalı oynadılar. ama adamda kumaş vardı. ayağının dışını kullanan tek yerli oyuncuydu. sürekli bindirme yapıyordu hızlıydı etkili adamdı. trabzona da harika bir golü vardı. gökhan gönülün sol versiyonu gibiydi ama tecrübesizdi verimsizdi. 3.5 milyon avro diye satış opsiyonunu almadık csk dan. fener verdi parayı aldı. millet dalga bile geçti. artık dedi. gördük artığı. adamların sağ beki ile sol beki türkiye şartlarında mükemmel bekler. bizim yerli sağ bek ve sol beke bakınca aradaki fark ortaya çıkıyor.

Zorunuza gidiyor demi ,sizinki çekememizlikten baska bir sey degil .Caneri bende gunahim kadar sevmem ama adam oynadi hak etti ,kus diyenlerede popomla guluyorum.

Caner kötü top oynadı diyen yok, sana kuş diyen yok. Sen beni neden alıntılıyorsun be Léo?

Espri anlayışında mı köreldi?

Ayrıca kimi neden çekemicez? Açsana bi..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Doğru Haber. Caner açık ara bu senenin en iyisidir.

Adam hak etti. Keşke onun performansını gösteren bir GS lı olsaydı.

Tebrikler.

Geri
Üst Alt