UEFA Konferans Ligi Şampiyonu Olympiakos

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
UEFA Konferans Ligi finalinde Olympiakos, Fiorentina'yı uzatmaların 116. dakikasında El Kaabi'nin golüyle 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı!

1717018898480.png

Gencleri de Avrupa sampiyonu olmus

Geçen sezon Fenerbahçe'yi eleyip Sevilla ile Avrupa Ligi'ni, bu sezon da Fenerbahçe'yi eleyip Olimpiakos'la Konferans Ligi'ni kazandı Mendilibar.

Olympiacos alabiliyorsa ziraat kupasından hallice bir organizasyon.Hemen yarın kaldırılmali

Ben Olympiakos'un bu turu değil kupayı alacağını söylüyom reis önceki turda Paok elenince.Bu kupayı bu sene Yunanistan takımlarından 1'i kesin alır demiştim.Bu Maç'ı kazanamasalar bile Yunanistan'da turu atlarlar bence..
Tarafımız belli.Olympiakos'un hocasını da çok severim..
Resim
Fb'yi eleyeceklerini ve kupayı alacaklarını da söylemiştim.Mendilibar hocamı ve oyuncularını tebrik ederim..

Her sene sezon içinde yaptıkları çakallıkların bir bir götlerinde patlaması çok eğlenceli ya.

Olimpiyakos maçını bahane ederek süper kupaya çıkmadılar. Olimpiyakos hem basketbol’da, hem futbolda ellerine verdi. Yetmedi Olimpiyakos kupa aldı. Basketbolda Ataman hocam öptü.

Ligde kendilerine her türlü desteğe rağmen küfür ettikleri beşiktaş, leş kadrosuyla bile kupa aldı. Bu adamlar yine götlerine baka baka sezonu kapattı.

Aklı başında Fenerlilere üzülüyorum ama büyüğünden küçüğüne süzme amigolar da çok eğlendiriyor

lig 6.ları 7.leri avrupada oynasın diye kupa mı yapılır olum ne gerek var avrupa isteyen ilk 4'te bitirsin

Geri
Üst Alt