UEFA, Kulüplerin 2018-2019 Gelirlerini Duyurdu

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
images

UEFA geçen sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde mücadele eden takımların turnuva gelirlerini açıkladı.

UEFA geçen sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde mücadele eden takımların elde ettiği turnuva gelirlerini resmi internet sitesinden paylaştı.

2018-19 sezonunda Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray ve UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un geçen sezon kasasına koyduğu ücret belli oldu.

Galatasaray açık ara önde
Galatasaray rakiplerinin önünde Son iki sezondur Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden tek Türk takımı konumundaki Galatasaray'ın turnuvadan elde ettiği gelir, UEFA Avrupa Ligi'nde yarışan rakiplerinin açık ara önünde yer aldı.

UEFA'nın açıkladığı listeye göre Galatasaray, 2018-19 sezonunda Avrupa kupalarından toplam 30.7 milyon euro'luk gelir elde etti. UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk kulüplerinden Fenerbahçe 9.55 milyon euro, Beşiktaş 8.36 milyon euro, Akhisarspor ise 5.46 milyon euro'luk gelir elde etti.

Internethaber.com

@İsmail Enver

Dediği yanlış ben de art niyetsiz ön yargısız izledim ama hem yanlış verdiği bilgileri söyledim hem de yeni bilinmeyen bir şey duymadım Dediği neden yanlış zira şampiyonlar ligine, igden elenenlere, avrupa ligine, süpek kupaya ne ödeneceği baştan belirlenmiş ve paylaştım dolayısıyla bu tutarların altında olmaz üstünde olur kesin bilgi bu her sezon bittiğinde açıklanır O günde yazdım şimdi de yazıyorum totalde başkan a ve b'den yani market pool ve coefficient allocationdan 40 gelecek demiş oldu hangisinden ne geleceğine dair bir bilgi vermedi ama karakullukçu da veremiyor bir kere elmayla armutu karşılaştırıyor :) totlade 40 gelmesi lazım benim tahminim de 22 +10 idi bir de 15 idi coefficient olmadan da zaten baharda yazmıştım minimum 37 diye sonra bu olay çıkınca 45 dedim ama başkan 55 dediyse doğrudur dedim aksi bir bilgi sunamıyor kimse bekliyoruz özetle ben 55 dendiği için 55 bekliyorum ama 45 hesaplamıştım başkan üstüne basa basa uefadan teyit geldi dediği için de 55 olarak kabul ediyorum dili de sürçmedi sehven olarak levent 2-3 kez teyit ettirdi

:red:

Valla alıntılamazsan burada dönen gıybetten haberim olmayacaktı üstat sağolasın ama zaten boldladığın kısımdan önce demişim "totlade 40 gelmesi lazım benim tahminim de 22 +10 idi bir de 15 idi coefficient olmadan da zaten baharda yazmıştım minimum 37 diye sonra bu olay çıkınca 45 dedim " başkan da 50-55 diyordu hatırlarsan olabilir yani

Valla alıntılamazsan burada dönen gıybetten haberim olmayacaktı üstat sağolasın ama zaten boldladığın kısımdan önce demişim "totlade 40 gelmesi lazım benim tahminim de 22 +10 idi bir de 15 idi coefficient olmadan da zaten baharda yazmıştım minimum 37 diye sonra bu olay çıkınca 45 dedim " başkan da 50-55 diyordu hatırlarsan olabilir yani

45 demissin 30 almisiz. Ozur dilemeni ve hakli ciktigimi soylemeni bekliyorum

45 demissin 30 almisiz. Ozur dilemeni ve hakli ciktigimi soylemeni bekliyorum
Seninle mi yazışmışız inan hatırlamıyorum ben Sinanla sanki atışıyorduk diye hatırlıyorum neden özür dileyeyim yav :) hakaret mi etmişiz ama senle yazıştıysak ki hatırlamıyorum sendiysen hakkını teslim ederim tabii ki ne demek üstat

Seninle mi yazışmışız inan hatırlamıyorum ben Sinanla sanki atışıyorduk diye hatırlıyorum neden özür dileyeyim yav :) hakaret mi etmişiz ama senle yazıştıysak ki hatırlamıyorum sendiysen hakkını teslim ederim tabii ki ne demek üstat
İnsanları hatırlamaman üzücü, Ahmet kardeşimiz az yazar öz yazar.

Keşke aynı katkıyı ülke puanına da yanditabilseydik de bizim için daha keyifli bir sezon başlangıcı olsaydı.

Geri
Üst Alt