UEFA, Şampiyonlar Ligi'nin Yeni Saatini Açıkladı!

Emre Arslan

Cezalı
091220162108023367769_2-41.jpg

UEFA, Şampiyonlar Ligi saatlerinde değişikliğine gittiğini açıkladı.

Yeni sistemde artık 8 maç aynı saatte değil, 2 maç TSİ 21.00'de, 6 maç ise 23.00'te oynanacak.

UEFA Yönetim Kurulu, Şampiyonlar Ligi şampiyonuna verilen +12 puanlık bonusu kaldırdığını da duyururken, 4 büyük ülkenin ilk 4 takımının direkt olarak UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmasını da görüştüklerini ve ileri safhada tekrar tartışacaklarını açıkladı.

Ayrıca, kulüplere dağıtılan parada da bir takım değişiklikler yapıldığını da doğruladı.

Son düzenleme:
Iyi olmus bence, daha cok mac izleyebiliriz boylece.

Ayrica, Avrupa nin en buyuk 4 liginden her biri 4 tane direk CL ye takim gonderecek.
Siralamada 5. ve 6. olan ulkelerden ilk 2 direk CL bileti.
7. 8. 9. ve 10. sirada olan ulkeler sadece birer takim gonderebilecek CL ye (direk).

TSI mi yoksa GMT mi?

TSI.

2 maç TSİ 21.00'de, 6 maç ise 23.00'te oynanacakmış.

UEFA Yönetim Kurulu, Şampiyonlar Ligi şampiyonuna verilen +12 puanlık bonusu kaldırdığını da duyururken, 4 büyük ülkenin ilk 4 takımının direkt olarak UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmasını da görüştüklerini ve ileri safhada tekrar tartışacaklarını açıkladı.

Ayrıca, kulüplere dağıtılan parada da bir takım değişiklikler yapıldığını da doğruladı.

Saat uygulamasi sikinti o zaman, Turkiye'de mac izlemek uykusuzluk sebebi olacak

Zaten neden Suudi Arabistan'a ozenilir anlamam

bu yildan sonra kamuoyunda olusan tepki sebebiyle tekrardan avrupayla eszamanli saat ayarlamasi yapilacagini dusunuyorum

turkiyenin bu konudaki kararsizligi enine uzun bir ulke olmasi , iki ucu arasinda 76 dk fark var

Vasfi Reis olumlu dediyse gerisi teferruattır. hayırlı olsun futbol dünyasına :005:

Neden 4 4 ayırmamışlar da 2 6 diye ayırmışlar onu anlamadım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt