UEFA Süper Kupa Finali Seyircili Oynanacak

para icin milletin sagligi ile oynucaklar. Tabi millet de beyin varsa gitmez

Normal ve dogru bir karar. Zaten bazi ulke federasyonlari da buna benzer bir karar aldilar sadece devlet tarafindan izin bekleniyor Turkiye ve Hollanda mesela. Her kisi arasinda 2 metre mesafe oldugu surece pek bir sorun yok. (tabi ki tedbirler alinmali, maske vs. ) Covid-19 bitene bu boyle devam edemezdi cunku maddi zarari cok fazla olacakti kulupler ve buyuk sponsorlar icin. Seyircisiz de futbolun zevki kacar bu uzun sure boyle olursa ki o yuzden bu karari destekliyorum.

Kapasitenin %30u kadar taraftar alınacak.
saçma değil mi kışa gidiyoruz havalar soğuyunca vaka sayıları artacak aşısı da bulunmaz daha. Ha benim için zaten hep seyircili olmalıydı da yaz oldu diye vakalar düştü herkes biliyor who da abd de biz de. Yaza doğru müsabakaların içini et haksız şampiyonlar çıkar sonra havalar soğumaya başlayınca baktın pabuç pahallı bazı aklı eveller vardı hepimiz eve girsek 15 gün çalışmasak bitecek pandemi diye şimdi onlar plajlarda... Ama belediye takımı şampiyon oldu umrunda mı o karıların şimdi?

Bu arada hangi süper kupa bu ağabey?

saçma değil mi kışa gidiyoruz havalar soğuyunca vaka sayıları artacak aşısı da bulunmaz daha. Ha benim için zaten hep seyircili olmalıydı da yaz oldu diye vakalar düştü herkes biliyor who da abd de biz de. Yaza doğru müsabakaların içini et haksız şampiyonlar çıkar sonra havalar soğumaya başlayınca baktın pabuç pahallı bazı aklı eveller vardı hepimiz eve girsek 15 gün çalışmasak bitecek pandemi diye şimdi onlar plajlarda... Ama belediye takımı şampiyon oldu umrunda mı o karıların şimdi?

Bu arada hangi süper kupa bu ağabey?
Avrupa

Geri
Üst Alt