UEFA Takım Sıralaması

35. sıra GALATASARAY = 48.140 puanda

60. sıra TRABZONSPOR = 30.140 puanda

63. sıra FENERBAHÇE = 29.140 puanda

68. sıra BEŞİKTAŞ = 26.640 puanda

.

şuanda sıralama bu şekilde. önümüzdeki maçlara göre puanlama takım sıraları değişicek. beşiktaşın fenerbahçeyi geçme ihtimalide çok yüksek.

2. olursak ŞL'de seri başı olmayı 1 sırayla kaçıyoruz.Lyon önümüzde diyordum da Lyon liginde 4. müş.Ben 3. sanıyordum.Onlar UEFA'ya gidecek.Yalnız Kiev'i hesaba katmayı unutmuşum.

Premier Lig'de Liverpool'un Arsenal'i geçmesi 4. olması
La Liga'da Real Sociedad Atletico'yu geçip 4. olması
Serie A'da Inter veya Atalanta'nın Napoli'yi geçip 3.olması
Serie A'da Napoli'nin Roma'yı geçip 2. olması
Rusya'da Zenit'in Spartak Moskova'yı geçip şampiyon olması

durumlarının herhangi birinin olması durumunda seribaşıyız.En iyisi Zenit'in Spartak'ı geçmesi olur.Yoksa seri başı olsak da Liverpool,Sociedad,Roma gibi takımlar muhtemel rakibimiz olur.

j8Y0oJ.png

İkinci olacaksak umarım seri başı olabiliriz.

Ama bu kadro ilk turu da geçemeyebilir.

Yine 2 tur oynayacağız değil mi?

2. olursak ŞL'de seri başı olmayı 1 sırayla kaçıyoruz.Lyon önümüzde diyordum da Lyon liginde 4. müş.Ben 3. sanıyordum.Onlar UEFA'ya gidecek.Yalnız Kiev'i hesaba katmayı unutmuşum.

durumlarının herhangi birinin olması durumunda seribaşıyız.En iyisi Zenit'in Spartak'ı geçmesi olur.Yoksa seri başı olsak da Liverpool,Sociedad,Roma gibi takımlar muhtemel rakibimiz olur.

j8Y0oJ.png

@Serkan Şafak aga Lyon bizi ilgilendirmiyormuş.Geçen yanlış söyledim sana.

İkinci olacaksak umarım seri başı olabiliriz.

Ama bu kadro ilk turu da geçemeyebilir.

Yine 2 tur oynayacağız değil mi?

Aynen 2 tur.

Ligi ilk 2 de bitirelim de gerekirse krali gelsin

dursun bastayken seri basi olsak ne olur olmasak ne olur.

kici kirik kayseriyi rizeyi filan yenemiyoruz.

Sözümün arkasindayim hala, bence hic bir türk takimi 2 turu da gecip CL'ye katilamaz.

Beceremiyoruz bunu. Böyle maclari kaldiramiyoruz ülke olarak, kaldirabilsek bile cok ama cok nadir oluyor.

Ben de diyorum ki yıllardır kimse CL ön elemesini geçemiyor ama biz ön elemelerden girersek kalırız gruplara

j8Y0oJ.png

Sarper Yıldırım yorumunu goremedim kenk.

2. olmayı başarabilirsek şu anda seri başıyız.Kırmızılar liglerinde şu andaki sıralamalarıyla elemeye gidecek olup UEFA sıralamasında üstümüzde olanlar,yeşiller altımızda olanlar,sarılar liglerinde şu anda Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme sırasında veya UEFA sırasında olup sıralamaları değişirse elemeye gitme ihtimali olanlar.
Eg6389.png

Son düzenleme:
Basak maci gelmisken hatirlatalim.

Dortmund
Sevilla
City
Napoli
Kiev
Ajax

Su anda onumuzde.

Sevilla son ligde 3 haftada zictigi icin 3. siradan 4'e dusup CL elemesi potasina girdi.Atletico muhtemel rakipler arasindan cikti.Dortmund da Hoffenheim'e gecilip potaya girdi.Zenit averajla CSKA'nin gerisinde 3. sirada.Ajax bu sene topladigi puanlarla UEFA sirasinda onumuze gecti.Anderlecht ise hemen arkamizda.

Isimize gelecek olaylar:

Liverpool'un 4. bitirmesi
CSKA'nin 2. bitirmesi
Hoffenheim ve Berlin'den birinin 4. bitirmesi
PSV ve Feyenoord'dan birinin 2. bitirmesi
Anderlecht'in Avrupa'dan elenmesi veya ligini elemeye gitmeyecek sekilde bitirmesi.

Bence seri basi olma sansimiz az da olsa var.

Basak maci gelmisken hatirlatalim.

Dortmund
Sevilla
City
Napoli
Kiev
Ajax

Su anda onumuzde.

Sevilla son ligde 3 haftada zictigi icin 3. siradan 4'e dusup CL elemesi potasina girdi.Atletico muhtemel rakipler arasindan cikti.Dortmund da Hoffenheim'e gecilip potaya girdi.Zenit averajla CSKA'nin gerisinde 3. sirada.Ajax bu sene topladigi puanlarla UEFA sirasinda onumuze gecti.Anderlecht ise hemen arkamizda.

Isimize gelecek olaylar:

Liverpool'un 4. bitirmesi
CSKA'nin 2. bitirmesi
Hoffenheim ve Berlin'den birinin 4. bitirmesi
PSV ve Feyenoord'dan birinin 2. bitirmesi
Anderlecht'in Avrupa'dan elenmesi veya ligini elemeye gitmeyecek sekilde bitirmesi.

Bence seri basi olma sansimiz az da olsa var.

Hesap kitaba girmeye gerek yok Uğur,Avrupa Ligi önelemesinde kim gelecek bunu konuşsak daha iyi bence.Köy takımının da köy takımı gelir de elenmeyiz umarım.

Hesap kitaba girmeye gerek yok Uğur,Avrupa Ligi önelemesinde kim gelecek bunu konuşsak daha iyi bence.Köy takımının da köy takımı gelir de elenmeyiz umarım.

Fb buyuk ihtimal kupayi alacagi icin 3. olursak sezonu UEFA elemeleriyle Temmuz'da acacagiz.O halde 2. olup okyanusta bogulmakta fayda var.Zaten orada elensek bile UEFA'ya dusuyoruz.

Fb buyuk ihtimal kupayi alacagi icin 3. olursak sezonu UEFA elemeleriyle Temmuz'da acacagiz.O halde 2. olup okyanusta bogulmakta fayda var.Zaten orada elensek bile UEFA'ya dusuyoruz.

3. olunca direkt gidiliyor diye biliyorum kupa'dan almadılar mı o kontenjanı.

Geri
Üst Alt