Bu sene bizim 15.000 puan siliniyor 38.500'e düşeceğiz gene 50.000 üstüne çıkmak lazım hatta bu seneki gibi 17.750 civarı toplayabilirsek çok güzel olacak 2 sene sonra 70k civarına sabitleyebiliriz o da 20-25 arası bir sıralama yapar.

Fenerin puana bakınca Konferans ligi ve Avrupa ligi farmer olmuşlar. UEFA'nın bu sisteme bir el atması lazım CL ve KL puanlama statüsü değişmeli sadece takım sıralamasını geçtim ülke sıralamasında haksız kazançlar oluyor.
1778499248092.webp

Bu sene bizim 15.000 puan siliniyor 38.500'e düşeceğiz gene 50.000 üstüne çıkmak lazım hatta bu seneki gibi 17.750 civarı toplayabilirsek çok güzel olacak 2 sene sonra 70k civarına sabitleyebiliriz o da 20-25 arası bir sıralama yapar.

Fenerin puana bakınca Konferans ligi ve Avrupa ligi farmer olmuşlar.

UEFA'nın bu sisteme bir el atması lazım CL ve KL puanlama statüsü değişmeli.
Ekli dosyayı görüntüle 322531
Fenerin AVL konferans puanlari bitmek bilmedi bir turlu harbiden. Kac yildir tasiyor yani.

Fenerin puana bakınca Konferans ligi ve Avrupa ligi farmer olmuşlar. UEFA'nın bu sisteme bir el atması lazım CL ve KL puanlama statüsü değişmeli sadece takım sıralamasını geçtim ülke sıralamasında haksız kazançlar oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 322531
Bence de zorluk derecesine göre çarpanlar farklı değerlendirilmeli.

Bunlar lig formatindadehismedi mi yav, oyle olduguna nerdeyse emindim halbuki yeni formatlarda
Yok şimdi 15bin puan devreden çıkınca önümüzdeki sezon ŞL'den alacağımız parayı da pek katlama şansımız olmayacak düşük puanda kalacağımızdan. Çok ekstrem bir başarılı elde etmedikçe...

Yok şimdi 15bin puan devreden çıkınca önümüzdeki sezon ŞL'den alacağımız parayı da pek katlama şansımız olmayacak düşük puanda kalacağımızdan. Çok ekstrem bir başarılı elde etmedikçe...
Ben CL de kazandigin bir mac ile AVL deki galibiyet arasindaki kulup puani eskiden yakindi artik olmayacak yeni lig formatiyla diye biliyordum. Ne kadar ilerlediginde major bonus oluyor gibi hatirliyorum sanki.

Parasal kisimda Avurpa ulkesi olma olmama.mi.ne oyle garip detaylar var. Orayi kastetmedim

ballı fb aston avrupa ligini alır olympiakosda 3. bitirirse ligi , şl elemelerin 3.elemeden seri başı başlıyor

şampiyonlar ligine daha fazla puan konferans ligine daha az puan isteyen arkadaşlar büyük yanılgı içerisindeler

şampiyonlar ligine neredeyse 20 takımı 4 lig gönderiyor

onların alacağı puanlarla çok geçmeden bizim büyükler bile uefada filan ön eleme oynayacak duruma düşer

şampiyonlar ligine her ülke eşit katılsa dediğiniz olurdu

bu şekilde 3-4 lig haricinde herkes zararlı çıkar

şampiyonlar ligine daha fazla puan konferans ligine daha az puan isteyen arkadaşlar büyük yanılgı içerisindeler

şampiyonlar ligine neredeyse 20 takımı 4 lig gönderiyor

onların alacağı puanlarla çok geçmeden bizim büyükler bile uefada filan ön eleme oynayacak duruma düşer

şampiyonlar ligine her ülke eşit katılsa dediğiniz olurdu

bu şekilde 3-4 lig haricinde herkes zararlı çıkar
Valla bunun hesbai kitabi incesini dusunmeden once bizden gidenler bir halta yaramasi lazim.

Samsun fazlasiyla o yuku cekti. Bjk ve ts icin konferanstan elenmek hakaret yani daha on elemelerde. Reziller.

Biz once daha ana lig fazlari baslamadan 5 takimdan 3e 2 ye dusmeyelimde once...

Geçen sene adam akıllı kadro kursaydık hem ilk 8'de bitirecektik hem de yarı final filan yapıp extra puanlarımız olurdu.

Gecen sene pot 4 te oluo bence harikulade fiksture denk dusmustuk.

Insallah ayni sansimiz olur.

Galatasaray, trabzon, fener, beşiktaş, başakşehir bu sene tüm takımların grup aşamasında devam etmesi lazım. Özellikle konferansa giden takımın baya puan kasması lazım.

3 takım banko gruplara kalabiliyor beşiktaş ve başakşehir eleme oynayacaklar.

Normalde Basaksehir elemeleri geçer derdim ama Konferans elemesinde chelsea falan gözüküyor şu anda. Yine 3 takımla devam ederiz Eylülde

Geri
Üst Alt