- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Atilla dilaver kampanyalarin TS'ye zarar verme noktasinda oldugunu söyledi.
Neden öyle olsun ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atilla dilaver kampanyalarin TS'ye zarar verme noktasinda oldugunu söyledi.
Neden öyle olsun ki?
Magdurken insanlarin sempatisini kazanmak ile bikkinlik getirip "ne halleri varsa gorsunler" dedirtmek arasinda ince bir cizgi var da o yuzden. Ben her gun mail'imi actigimda ayni mesaj 3 bin kere gelip inbox'imi kullanilamaz hale getiriyorsa bana bunu yapan adamlara yardim etmek istemem sahsen. SPAM filter'ima koyarim.
Kisa bir donem yapar sesini duyurursun ama aylarca her gun bunu yaparsan adamlara gina gelir, senin iyiligini degil kotulugunu istemeye baslarlar. Atilla Dilaver bu isin bizzat icinde olan birisi olarak bunu soyluyorsa, herhalde duydugu, bildigi birsey vardir.
Dediklerine katılıyorum ama diğer yandan bu maillerin ulaştığında hiç bir adım atmamaları düşündürücü.
Orasi oyle maalesef ama bence artik bu asamada toplu mail kampanyalarindan baska yaklasimlar daha etkili olabilir. Mesela Guardian gibi prestijli bir gazetenin yazarlarindan biriyle bu isin icinde olan birinin kisisel temasa gecmesi, elde dikkat cekebilecek bir hikaye olduguna ikna etmeye calismasi, bilgi vermesi falan cok daha farkli bir etki yaratabilir. Onun yerine ayni adamin email adresine 5000 tane birbirinin kopyasi, kimden geldigi belli olmayan mesaj olursa, adam en sonunda filtreler unutur gider gibi geliyor bana.