GSC Portal UEFA'dan Galatasaray'a Ceza

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
cl.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi grup turu 2. maçında Arsenal ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray...

Detaylar GSC Portal'da...

Iyi iyi para cezasi her türlü iyidir. Ben saha kapanma olabilir diye korkuyordum. Ultraslan ödesin hadi bakayim bu cezayi.

Bende UEFA bu konuya kapattı diyordum. Biraz geç açıklamadılar mı? Bir dahaki sefer seyircisiz oynama cezası verirler kesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ucuz kurtulduk resmen.

fransız lobisimiz varken seyircisiz cezayı düşünmek komikti zaten

Ne cezasi ödül bu be :D
Bosuna fransa bayragini taksimin gobegine koymadik iste bu gunler icin :D

Ucuz atlattik. Ben sahamizi kapatirlar diye dusundum..

Adam üstüne para vermezlerse iyi.
Türkiyede Galatasaray taraftarı olarak bunları yapsak 4 5 maç ceza alirdik demirören acimazdi bize.

Türkiye´de her osuruk icin saha kapatiliyor, görende Türkiye´yi dünyanin en etik ligi zannedecek. Oyuncularin bir birine silah cektigi, silah zoru ile teknik adamlarin sözlesmesi fesh edildigi ve yöneticlerin bir birilerine evden almak ile tehdit ettigi bir Ülke´dir burasi. Insanlarin etiklik anlayisi bir saha kapatma konusunda kabariyor heralde bu ülkede, gecen seneden beri seyiricili mac zor buluyoruz. Ve bu lig icin birde tonlarca para istiyorlar, bizde keriz gibi veriyoruz...

Durum buyken Arsenal macindaki olaylardan sonra 4-5 mac alicaz diye korkuya kapilmistim. Bu adamlardan birazcik ögrensinler, marka degeri nasil korundugunu. Statlari bosaltarak korunmaz marka degeri.

Bu cezalar sayılıyor ve üstüste belirli bir sayıya çıkarsa saha kapamadan daha fazlası "men" olabiliyor. C.L.'de saha kapamayı çok kolay vermezler sanırım,UEFA marka değerini koruma konusunda oldukça titiz bu manada...Irkçılık olayında vermişlerdi bir Rus kulübe yanlış hatırlamıyorsam.

Bu cezalar sayılıyor ve üstüste belirli bir sayıya çıkarsa saha kapamadan daha fazlası "men" olabiliyor. C.L.'de saha kapamayı çok kolay vermezler sanırım,UEFA marka değerini koruma konusunda oldukça titiz bu manada...Irkçılık olayında vermişlerdi bir Rus kulübe yanlış hatırlamıyorsam.
Marka değeriymiş peh. Önce şikeyi temizlesinler hırbolar.

I am the one who knocks!

Marka değeriymiş peh. Önce şikeyi temizlesinler hırbolar.

I am the one who knocks!
Yapı Kredi sağolsun...; ) Bizden bir yöneticinin bankası sponsor olsa neler söylenirdi tarafsız (!) basında kimbilir...Kimseden çıt çıkmadı.

Geri
Üst Alt