GSC Portal UEFA'dan Gelecek Ceza Belli Oldu!

Melih Akan

Berlin Panteri

6000_V14NN.jpg

Galatasaray'ın cezası belli oldu!

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fransiz lobimiz iyi calisiyor ;)

Keşke bu sezon men yeseydik bu takımın- bu rezil taraftarın hakkı budur..

turkiyede olsa sahamiz kapatilarak dortmund macina gitmeyenler de cezalandirilarak adaletin yerini bulmasi saglanirdi

atana oldurmeye tesebbus
atmayana tabikide bisey yok ADALET budur turkiyedeki gibi gotten uydurma yaptirimlarla islemiyor europlular

kulüp olarak ucuzz atlattık ama Alman hukukçular bireysel olarak davalarına devam ediyor. Lobimiz işe mi yaradı yoksa uefa maçları boş tribünlere oynatmamak için mi böyle ceza verdi emin değilim.

Ucuz kurtulduk yine. Bence bu son para cezası. Olası yeni bir olayda saha kapatma cezası muhtemeldir.

Almanlar bireyleri araştırıyor. Geçen bir haber görmüştüm bir taraftarın resmini koymuşlar onu arıyorlarmış mesela.

I am the one who knocks!

Bu ne ya? Saka mi bu? Ucu kurtulduz yine. Helal be Infantino Basganim.

Yeni yönetim iyi lobi yapmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Titresimli toplar devrede

Arsenal maci seyircisiz oynanacak,Anderlecht macinda tribun olaylari bekleniyor.

Taraftarlari sag duyuya davet ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bundan fazlası olmazdı zaten. Kulübü deplasman olayları nedeniyle yargılamak aptallık olur. İç sahada olay olsa neyse ama hiç bir olay olmadı şu ana kadar içeride.

Bundan fazlası olmazdı zaten. Kulübü deplasman olayları nedeniyle yargılamak aptallık olur. İç sahada olay olsa neyse ama hiç bir olay olmadı şu ana kadar içeride.

Lobimiz calismis iste Murat, ne o FB'liler gibi soyle olsaydi boyle olurdu. Almamiz gerekenden az ceza almisiz bu kadar basit.

Geri
Üst Alt