- 26 Kasım 2012
- 179.206
- 241.278
- 5.688
seni kim cikardi ahirindan. gene banlanirsin cok sürmez
seni ciddiye alan var mi bu gezegende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni kim cikardi ahirindan. gene banlanirsin cok sürmez
seni ciddiye alan var mi bu gezegende
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]gecekor - 19.11.2014 16:40[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Gerçekten tebrik ederim büyük iş.
Bi tarafta seyircisiz maçta saha dışından atılan meşale yüzünden sahası kapatılan Fenerbahçe‚ diğer tarafta saha yakan taraftarına rağmen 70bin euro ceza ile kurtulan Ğs.
işte Lobi budur..bravo[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Borçların tavan yaptığı dönemde üstelik berbat oynayan, acemice yönetilen bir takım var. Bu arada hesap işi her zaman tutmaz. Daha bu hesabına çok gider eklenmesi lazım. Bardağın dolu tarafına bakmışsın. Para cezası bence en kötü seçenek oldu. Borç öderken borçlanmak planlarıda bozuyor. Bir maçlık saha kapatma cezası bile daha iyi seçenekti.Hesap yapalım.
Stat 50bin kişilik. 10 bin biletli gelse hepsinden 10 euro elde etsek (ki daha fazla elde ederiz şüphesiz) 100.000 euro eder. 100.000 + taraftar desteği>70.000.
Sonuç: Para cezası daha iyi.
N5
Borçların tavan yaptığı dönemde üstelik berbat oynayan, acemice yönetilen bir takım var. Bu arada hesap işi her zaman tutmaz. Daha bu hesabına çok gider eklenmesi lazım. Bardağın dolu tarafına bakmışsın. Para cezası bence en kötü seçenek oldu. Borç öderken borçlanmak planlarıda bozuyor. Bir maçlık saha kapatma cezası bile daha iyi seçenekti.
GT-I9300 Tapatalk
Bugün, bu futbolla Arsenal' den puan alacağını mı düşünüyorsun? Ha biz kesin puan alırız diyorsan elindeki doneleri söylede bizde inanalım buna.Evet saha kapatma olsaydı da zaten maç kazanamıyoruz hiç kazanamayalım değil mi. berabere kalsan cezanın parasını kat kat çıkarırsın. bizim ruhsuzlar seyirciye rağmen oynamyıor, seyirci olmasa bak gör rezilliği. 70.000 euro gibi ufak bir rakam için saha kapatılsın demeni hangi mantıkla söylüyorsun anlamadım.
Sen 70.000 euro için seyircisiz oynamanın mantıklı donelerini anlat ben en azından varolan ihtimalden bahsedeyim. Bugüne kadar hiçbir maça yeniliriz gözüyle bakmadım ben. Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır. Yeterli bir done oldu mu renkdaş.
Bu tür klasik söylemler popülistlikten başka bişey değil. Umut varda ne olacak. Haftalardır bi kamyon gol yiyoruz CL de. Hangi umuttan bahsediyorsun. Azıcık gerçekçi olun.
Arsenal maçını seyircisiz oynaman ayrıca yenileceğin anlamına gelmiyor. Madem Galatasaray' ın olduğu yerde umut varsa seyircisizde yenersin.
GT-I9300 Tapatalk
Bak ben seni anlıyorum. Futbolu, sahadaki takımı coşturan seyircidir. Bunda seninle hemfikirim. Ama anlaman gereken konu şu. Bu sene öyle seyircinin desteğini alarak maç içersinde aniden bazı şeylere oyun anlamında tepki verecek takım karakteri sergileyemiyoruz. Böyle bir takım ruhu yok bu sene. Taraftar bıkmış, yorulmuş maçta zaten takımın ateşlenmeyeceğini biliyor. Takım kötü yönetiliyor. Ruh yok futbolcuda, seyircide bunun farkında. Zaten gelecek seyirci stadın yarısını doldurmayacak.seyirci çok önemli etken. bunu nasıl görmezden gelebiliyorsun anlayamadım. yendin yenildin neyse de 70.000 euro için saha kapatılsın mantığını ben anlayamadım.
Yaptığım hesap bence gayet açıklayıcı. Ben gerçeklerle bir argüman sundum sen varsayımlara dayanmışsın. Seyircili maç bize 70,000'den daha fazla kazandıracak = gerçek.Borçların tavan yaptığı dönemde üstelik berbat oynayan, acemice yönetilen bir takım var. Bu arada hesap işi her zaman tutmaz. Daha bu hesabına çok gider eklenmesi lazım. Bardağın dolu tarafına bakmışsın. Para cezası bence en kötü seçenek oldu. Borç öderken borçlanmak planlarıda bozuyor. Bir maçlık saha kapatma cezası bile daha iyi seçenekti.
GT-I9300 Tapatalk
Yaptığım hesap bence gayet açıklayıcı. Ben gerçeklerle bir argüman sundum sen varsayımlara dayanmışsın. Seyircili maç bize 70,000'den daha fazla kazandıracak = gerçek.