UEFA’dan Men Yok!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
cl.webp

SON DAKİKA! Mustafa Cengiz: UEFA, Avrupa kupalarına katılmak için herhangi bir engelleme olmayacağını bize söyledi.

Mustafa Cengiz: "Az önce UEFA’dan bir telefon geldi; sağlıklı bir haber. Önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları'na katılmak için herhangi bir ceza veya engel yok. İnşallah gelecek sezon Avrupa’da yer alacağız. Buradan Türk spor camiasına müjde veriyorum."

Mustafa Cengiz: "Önümüzdeki günlerde Cenevre’ye gideceğiz ve UEFA ile taahhüt sözleşmesi yapacağız. UEFA’nın birtakım talepleri olacak. Bunları yerine getirme amacıyla taahhüt yapacağız."

Mustafa Cengiz: "UEFA doğruları gördü. Galatasaray bir dünya markası ve bizim Avrupa kupalarına gitmemizi engellemedi. Camiamıza hayırlı olsun. Allah utandırmasın."

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dursunun pisliğini temizleyen başkan gibi başkan helal olsun

mustafa-cengiz-galatasaray-baskan-adayligini-acikladi-403086-5.jpg

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GSTV'de önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, UEFA'nın Galatasaray ile ilgili herhangi bir men cezası vermediğini açıkladı. "GSTV'ye ilk kez iniyorum, bunun da bir sebebi var: UEFA'dan bir haber aldım, Avrupa kupalarına katılma için bir engellememiz bulunmuyor. Galatasaray önümüzdeki yıl, Avrupa kupalarına katılacak. UEFA bize ceza vermedi."

İşte UEFA'nın Galatasaray kararı - Futbol

Ohaaaaaaaaaaa hayaaaaaat

Hadi hayırlı olsun kuşları çıldırtacak bir haber. Men yiyeceğiz zannediyordu zavallılar

Şampiyonlar ligine Galatasaray gibi renk katan bir takıma ceza veremeyeceklerini biliyorduk.

Geri
Üst Alt