Ufuk Özerten Görevinden İstifa Etti!

fb'nin yeni kurulacak yönetim kuruluna gecmek icin istifa etmistir.

Ne alaka adam Aziz Yıldırım ile kavgalı...Evet dediğim dedik sevmediğim bir kişilik, ama Aziz Yıldırım ile tartışlmaya girebilen tek TFF yönetim kurulu üyesi. Aziz, Meireles için TFF binasını basarken sanırım kavga etmişler sözlü, hatta araya girenler olmuş büyüyünce olay. Daha sonrasında "herhalde hakem tayinini onlara soracak değiliz" falan demişti...O yüzden afaroz edilme girişimleri başlamıştır,bunu farketmiş ve istifa etmiştir...

batan gemiyi ilk terkeden fareler olurmus , adam birseyler duydu veya biliyorki tam zamani dedi kacmak icin

Aziz'le tartıştıklarına göre yeni ceza yolda olabilir.

Bi bela dan kurtulduk darisi oburun basina..

Fbnin kume düşeceği haberini aldi ve benim donemimde dusmus olmasin diye istifa etti bence. 2 gun once de uefada tanıdıkları olan ali sen de bb ile görüşmeye gitmisti. Parcalari birlestirince guzel bir puzzle ortaya çıkıyor.

2010-2011 şampiyonlukları alınsın da sevinçleri kursağında kalsın. :D

Gs sampiyon olmadi gorev basariyla tamamlanmistir

Simdi mukafatlandiril

Bir zamanlar bu zat şöyle demişti;

"Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in kişisel başarısızlıklarını örtme maksadıyla faturayı başkalarına kesme planına artık 'dur' denmesi gerekir. Sadri'ye sadece Hz. Mevlana'nın 'Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye' sözünü hatırlatır, sağduyulu futbol kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

---

Ufuk bilader. Bir zamanlar Sadri başkan sana : " Şike yaptığı alenen belli olan bir kulübe neden hala ceza vermiyorsunuz" diye sormuştu...

Sen ona cevap veremeyip üstüne bunları söylüyorsan , şöyle bir düşün bakalım . Sadri'mi başarısızlığını örtmeye çalışan ;

yoksa sizler mi adiliğini,, şikeci yandaşlığını örtmeye çalışan...

Sen o soruya cevap versen önce... Ama emin ol hepinizden çıkacak bunların ahı...

Tek dileğim bu adamların soylarının kuruması çocuklarının hepsi kısır olur inşallah

Babalarının suçları çocuklarından çıksın, öteki tarafta çocukları suratını tükürsün bunların diye

Geri
Üst Alt