Uğur Meleke: ''Hamzaoğlu Galatasaray'a ihanet etti''

:D Kim kurdu bu kadroyu Yılmaz Morgül mü? Asıl mevzuyu anlayamayan sizin gibiler. Kimse burada 10 milyona gidip oyuncu alalım demedi. işte Hamza'nın da sıkıntısı bu anlamıyor çünkü cahil. Hem de cahilin Allahı. Çıkıyor mikrofonlara herkes yıldız transfer istiyor XD, taraftarın istediğine göre transfer mi yapaq Xd falan diyor. Bugün burada Denayer, Carole, Rodriguez transferlerini eleştiren 1 Allahın kulu yok bunların hangisinden tam verim aldık? Bence hiçbirinden. Eleştirmiyoruz çünkü adamlar potansiyelli alırsın denersin tutmaz olur. Podolski tutmasa yine eleştirilmezdi uygun fiyata aldık getirdik tutmazsa olur yani ne yapalım. Burak'ı 10 milyona satmadı, Umut'un Sabri'nin sözleşmesini uzattırdı Sabri'ye Real Madrid'in sağ bekinden fazla maaşı niye veriyoruz bunu da açıkla bari sen biliyorsundur? Elimizdeki değerlere sahip mi cıqmalıyızxd yoksa.

Jem 1,5 senedir top oynamadı bizde işi ne kendi takımında oynayamıyordu Championship'te, Bilal nedir şaka gibi. Sen şimdi ffp falan dersin o zaman Sabri'ye 2 milyon vermezsin 1 milyon verip bedavaya Cavanda'yı alırsın şu Dünya 1.si Belçika milli takımına seçilen, Jem ile Bilal'i almazsın 1,4'te buradan kar ettin toplamda etti 2,4 al sana Mbia'nın yıllık maaşı. Son Uefa şampiyonunun ön liberosunu al getir bedavaya. Ayrıca maaşını verdiğimiz Dzemaili niye gidiyor Bilal ile Jem'e yer açılsın diye mi acaba he ne diyorsun:D Senelik 1 milyon euro alan Bruma niye gider maddi külfeti nedir ki kulübe al sana hamle oyuncusu Denizli dün yedekten sokacak adam bulamadı takıma çünkü YOK. Boş yere maval okuma hiç isteyen adam yapardı işte gitti vasat adamları doldurdu takıma. Adam Sinan Gümüş'e şans vereceğim dedi Türkiye kupasında bile Umut tipsizini oynattı ya Umut'u görünce midem bulanıyor artık şaka yapmıyorum. Ayrıca o kupalarda hiçbir tesiri yok ki ilk gittiğinde bile Sneijder salladı arkasından, kimse Hamza'yı takım içinde sallamıyordu çünkü işin içindeki futbolcularda bu adamın etkisiz eleman olduğunu gayet biliyorlar.
yapılan 4 transfere onay veriyorsun muhtemelen grosskroys transferinide olumlu buluyorsun etti 5. yedek kaleci cenk daha iki sene evvel beşiktaşın as kalecisiydi ona da olumlu dersek etti 6. kızacağın 2 transfer var biri bilal biri jem. her türlü hakareti ettiğiniz adamın 8 transferinden 6 tanesi olumlu 2 tanesi olumsuz şimdi o olumsuzlar için her türlü hakareti edelim çünkü şuan GalataSarayın kötü durumda olmasının sebebi o 2 transfer.( 5 senelik 5 er milyon eurodan olduğu için gönderemeyizde dimi )

sabrinin aldığı maaşla hamza hocanın ne alakası var ? hamza hoca olmasaydı yönetimin sabriyi göndereceğini mi düşünüyordunuz ? komik olmayın. sabrinin maaşının zamlanması yanlıştır ama bu yanlış hamza hocaya ait değildir.

dzemailinin gönderilişindeki yaptığın eleştiri doğru. bruma ve telles maddi sebeplerden ötürü takımdan ayrıldılar. eğer o futbolcuları satabilirsek ffp kurallarına uyabiliriz diye düşündü yönetim. başarısız futbolcu oldukları içinde hamza hoca onaylamıştır fakat eğer transfer yapacak para olsaydı yerine transfer yapardı.

kimsenin hamza hocanın arkasından salladığı yok sneijder hamza hocayı kastetmediğini hamza hocanın kendisine açılamış.

tekrar yazayım 8 transferin 6 tanesi olumlu 2 tanesi olumsuz ama kötü durumumuzun sorumlusu hamzadır =)

hamza gitti dertler bitti.

hamza komisyoncudur, irkcidir, pur cahil bir egomanyagidir, nitekim Galatasaray'a ihanet etmis, devaminda utanmadan tv'lere cikip kari gibi vidi vidi etmis karaktersiz dallamanin tekidir, senin gibi biatcilardan destek alip kulubumuzu somuregelmis, ft'nin tasmasindaki bir truva, bir shopardir.

bizim gibi bilincli futbol seyircisinin seviyesine erisemedigin icin hamzaya b'noserlik etmene sasmamali, nitekim burada dile getirdigimiz her seyi buyuk bir memnuniyet ile yuzune de soyleriz o hamza denen gafilin.

verilen sey geri alinmaz, saol
sende bu genişlik olduktan sonra rahat rahat alırsın.

yüzüne söylemeyi bırak görsen abi 1 foto çekilelim dersin, sizin karakteriniz bunu gerektiriyor.

yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler eleştiriler değil hakaretlerdir, açıklamasını yapayım yanlış anlayabilirsin sen.

O kadar olumlu transferler yapmış ki sadece 1 tanesi düzenli ilk 11 oyuncusu olabildi. Tam bir transfer dehası!

Tapa

sende bu genişlik olduktan sonra rahat rahat alırsın.

yüzüne söylemeyi bırak görsen abi 1 foto çekilelim dersin, sizin karakteriniz bunu gerektiriyor.

yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler eleştiriler değil hakaretlerdir, açıklamasını yapayım yanlış anlayabilirsin sen.

hamza hamzaoglu alenen bir kisidir ilk önce bunu kafana sok. ha alenen kisi olmak istemezse futbolu biraksin, futbol boyle biseydir, siyaset gibi eger icindeysen elistireye acik olacaksin bu kadar basit. demokratik ülke olarak gecmiyeceksin.

2015'deyiz ama kafalar hala 1015

yuzune soyleyeceksin yok boyle soylemis bi birak git ya yemin ederim. kimse hamzaoglunun özel hayatina karismiyor elestirmiyor hakaret etmiyor, orda dur derim bende.

Hamza forumda maaşlı eleman tutmuş la :oley:

sacma sapan konusuyor ya. birazdan etik degil felan demeye baslar

hamza hamzaoglu alenen bir kisidir ilk önce bunu kafana sok. ha alenen kisi olmak istemezse futbolu biraksin, futbol boyle biseydir, siyaset gibi eger icindeysen elistireye acik olacaksin bu kadar basit. demokratik ülke olarak gecmiyeceksin.

2015'deyiz ama kafalar hala 1015

yuzune soyleyeceksin yok boyle soylemis bi birak git ya yemin ederim. kimse hamzaoglunun özel hayatina karismiyor elestirmiyor hakaret etmiyor, orda dur derim bende.
bende sana sen yanlış anlıyosun derim.

sabaha kadar eleştir beni ilgilendirmez ayrıca hamza hocayı bende hem transfer için hem ilk 11 için hemde oyuncu değişikliği için eleştirdim zamanında.

eleştiri ile hakaret ayrı şeylerdir. GalataSaray taraftarı GalataSaraya hizmet etmiş insanları korur, en azından hakaret etmez.

yıl 2015 okuduğunu anlama taş devri

bende sana sen yanlış anlıyosun derim.

sabaha kadar eleştir beni ilgilendirmez ayrıca hamza hocayı bende hem transfer için hem ilk 11 için hemde oyuncu değişikliği için eleştirdim zamanında.

eleştiri ile hakaret ayrı şeylerdir. GalataSaray taraftarı GalataSaraya hizmet etmiş insanları korur, en azından hakaret etmez.

yıl 2015 okuduğunu anlama taş devri

peki takimin bilmem neyine koydun hakaretmi?

yıl 2015 diyordun sen neyin hakaret olup olmadığını bana mı soruyorsun ? =)

bence değil.

fikrini bilecek degilim ya, fikrini sordum oyle basarisiz punch-lines'larla gelmene gerek yok.

hakaret nedir o zaman senin icin? SENIN ICIN BAK YINE SUBJEKTIF FIKRINI SORDUM.

fikrini bilecek degilim ya, fikrini sordum oyle basarisiz punch-lines'larla gelmene gerek yok.

hakaret nedir o zaman senin icin? SENIN ICIN BAK YINE SUBJEKTIF FIKRINI SORDUM.
ooo be yusuf çocuklaştın böyle mi devam edicez ? hakaret nedir o nedir bu nedir ....

yıl 2015 kafalar 1015 de değilse hakaret nedir ne değildir bilirsin, benim fikrime ihtiyacın yok.

Denizli için bir şeyleri değiştirmenin çok zor olduğu bir dönem bu. Zira eldeki malzemenin kapasitesi belli. Hemen hemen aynı ekip, geçen sezon Devler Ligi’ni Chedjou’nun çılgınlığıyla kazanılmış tek bir puanla bitirebilmiş ama Hamzaoğlu kadrosunun yetersizliğini bir türlü kabullenememişti. Hamza Hoca’ya göre 3 kupa kazanan kadrosuna yetersiz demek hakaret gibiydi; bir kez 3 kupa kazanıldıysa sıradaki 33 kupa da kazanılabilirdi!Hoca bu takıma ihanet etti. Oysa birkaç detay gözden kaçıyordu: Birincisi, o kupalar yereldi, ikisi Bursaspor’a karşı kötü oyunlarla kazanılmıştı. İkincisi de yaz döneminde Beşiktaş ve Fenerbahçe gelişmişti, Galatasaray ise durmuştu. Hatta Melo kaybıyla geriye gidilmişti. O yüzden geçen yıl sadece Anderlecht’ten 1 puan alıp veda etmiş Galatasaray’ın bu yıl en büyük şansı 32 takım içinde 32’nci sıradaki Astana’yı çekmekti. Galatasaray’ın Kazak rakibini geçerek grubu üçüncü bitirmesi doğal sonuç. Bu kadro kalitesiyle daha fazlası sürpriz olurdu.

Başta da belirttiğim gibi Denizli’nin yapabilecekleri sınırlı: Podolski’yi takım otobüsüne bindirdi; oynamak istemeyen Kevin’e teşekkür etti. Sabri’nin kontratı uzatılmadı, Kasımpaşa ve Bursa maçlarının son bölümü ayaklar biraz daha fazla yere bastı. Dün gece de merkeze bir çare bulma arayışı sürdü. Emre’yi denedi olmadı, Rodriguez olmadı, Bilal olmadı, sıra bu kez de Chedjou’daydı. Chedjou’nun özellikleri belli; ön libero değil, ön stoper gibi oynadı dün akşam. Elinden geleni yaptı. Astana’yı geçmek için Chedjou’nun iyi niyetli çabası yeterli oldu ama Atiba-Oğuzhan-Sosa’ya karşı bence ziyadesiyle zorlanır Kamerunlu oyuncu. Denizli, şampiyonluk yolundaki rakibine karşı puan farkını korumak istiyorsa Pazartesi akşamı gerçek bir orta saha ikilisiyle oynamalı.

Son parantezi, herkes üzülürken telafi düşünen adama açmak gerek. Bu yıl Galatasaray’ın tek faydalı transferi o. Antepli Muhammet’in, Mersinli Welliton’un ve Antalyalı Sezer’in gol sevinçlerini kursaklarında bıraktı, sadece birer dakika sonra her birine yanıt verdi. Bu sene kaydettiği 9 golün 6’sını Galatasaray mağlupken, üçünü de durum berabereyken attı. Herkes uyurken o uyumadı. Dün de yenen şok golden sonra uyumayıp Selçuk’a golü attırdı zeki Alman... Bu yılın Galatasaray adına bir numaralı yıldızı Podolski kesinlikle.

Bu kadar cok pislik, bilgisiz, cahil, cikarci ve yalanci gazeteciler varken spor medyasinda, iyiki UGUR MELEKE gibi insanlar var!

Geri
Üst Alt