Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Uzun süredir hem genel olarak futbolla hem de Galatasaray ile ilgili projeler üzerinde çalışıyorum. Bu forumda da bir kaç kez net olmasa da bazılarını paylaştım. Düşündüğüm şeylerden birisi spor yayıncılığı ile ilgiliydi ama henüz olgunlaştıramadığımdan detaylı anlatamayacağım. Ancak Uğur Meleke'nin son yaşadığı olaydan sonra forumumuz için de farklı ve ilerici bir hamle olacak bir fikir gelişti bende. Forumumuzda yapabilirse canlı ama yapamazsak kayıt üzerinden bir program yapalım. Uğur Meleke'ye de bu konuda davet götürelim.
Her hafta yarım saat ya da 1 saatlik bir program yeterli olacaktır. Çok daha samimi, sadece polemikleri değil, planları, projeleri konuşabileceğimiz, sorulaı forumdan alıp iletebilceğimiz bir program olur. Kendisi bunu kabul eder, etmez bilmiyorum. Ankara'da yaşıyor olsa hemen gidip randevu talep eder ve konuşurdum. En azından deneyebiliriz. Bunu yapmamızın önünde bir engel var mı?
Yapamaz mıyız?
Her hafta yarım saat ya da 1 saatlik bir program yeterli olacaktır. Çok daha samimi, sadece polemikleri değil, planları, projeleri konuşabileceğimiz, sorulaı forumdan alıp iletebilceğimiz bir program olur. Kendisi bunu kabul eder, etmez bilmiyorum. Ankara'da yaşıyor olsa hemen gidip randevu talep eder ve konuşurdum. En azından deneyebiliriz. Bunu yapmamızın önünde bir engel var mı?
Yapamaz mıyız?