Uğur Uçar, Furkan Özçal ve Murat Akça FB'yi Alkışlamadı

Bence sikeci emek hirsizlari layik olduklari ligde oynamali. Odul degil hak ettiklerini almalilar once.

Tapatalk

Uğur uçar çoğu Galatasaraylının içinde bir ukte olarak kalmıştır.. o sakatlığı yaşamasaydı halen bizde oynuyor olurdu umarım kadro derinliği için transfer edilir.

Gesendet von meinem iPad Air mit Tapatalk

Uğur Uçar çok sevdiğim ve efendi bulduğum bir oyuncudur. O değilde geçen sene biz de son 2 maça şampiyon girdik rakibimiz hiç öyle bir şey yapmadı. Ne yapalım onlar kutlamayınca biz de onların sahasında kutladık :D

Uğur Uçar çok sevdiğim ve efendi bulduğum bir oyuncudur. O değilde geçen sene biz de son 2 maça şampiyon girdik rakibimiz hiç öyle bir şey yapmadı. Ne yapalım onlar kutlamayınca biz de onların sahasında kutladık :D

fb zorba ve zalim bir kulüp, başkanı da tehditkar..Ayrıca medya gücünü de iyi kullandıklarından rakipler mecburen istemeden de olsa alkışlamak zorunda kalıyorlar....Bir de Şükrü Saraçoğlu'nda alkışlatmak/alkışlamak gibi bir cehaletin timsali varken bu alkışlamaya ancak gülünür.

Kral hareket.

Ben bu çocuğu severdim hatta Semih'in önünde görüyordum ilk çıktığında. Ayağı daha sağlam yere basıyordu.

Geri
Üst Alt