ultrAslan 13 Yaşında! (20 Ocak 2014)

Berkay Tez

Yeni Üye
27-06-2013_13-34_1372329278.jpg

20 Ocak 2001'de kurulan bağımsız taraftar grubu ultrAslan bugün itibariyle 13. yaşına basmış bulunmakta.

Bunda kaynak belirtme gereği duymadım. Twitter'dan felan destekler yağıyor. Daha önce açıldıysa da kusra bakmayın.

Zirvede bıraksınlar işte en kısa zamanda azalarak biterler umarım.

Benim için 5 yıl önce öldü.. Ondan sonra her açıklamalarıyla tekrar tekrar hançerliyorlar kendilerini..

13 yaş poları çıktı mı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adıyla faaliyetlerine bakınca kimler tarafından yönetildiğini anlıyorsunuz. Ulras kültürü tribünlerde neyi simgeler ne yaparlar araştırmadan sırf uyuyor diye adlarını böyle koymuşlar. Çok değerli taraftar grupları var çeşit çeşit. Benim için çeşitlilik önemli.

azalarak bitmeniz dileği ile...

13 yaşında ama keşke 3-4 yaşındaki saflığını- temizliğini korusyadı.. Biz hep ultraaslanla büyüdük ve ileridde hep bir ultraaslan olacağız diyorduk m..Maalesef kendi kendilerini bitirdiler..Benim gözümde pek bir dğeri kalmadı sadece Gs 'ın en büyük taraftar grubu diye diğer takımlara karşı savunurum hepsi bu.. Öyle veya böyle adamlar Gs taraftarı bizim içimizde olan bizim içimizde kalır..

18 yaşından büyük olmadıklarını biliyorduk zaten. :S

Bu sürecte agzini acmiyanlar,o yaptiklari arabesk bestelerini alip köprüden atlasin...

ergenlik cagina mi girmis oldu. vah vah vay bizim cekeceklerimize

13 den buyuk umutlarimiz var. Bu rakam adinin hakkini verip su çakma ultra grubuna her turlu sanssizlik yaratir insallah.

Bağımsız derken, neyi kast ettiklerini anlamadım.

şampanya benden

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y76K8QvU3_w[/media]

Geri
Üst Alt