ultrAslan'dan Açıklama

Ben buyuk guc degil demedim dostlar , fakat genel kurul ile baglantilari etkileri yok , cunku ben zamaninda ua icindeyken o donemki baskan oguz altayla da cok irdelemistim bu konuyu

o kongre uyesidir , hep ua uyelerinden daha cok genel kurula adam sokmak lazim der dururduk ama bu yapilamadi

o yuzden etkisi yok kongrede ..

YTyj4D.jpg

dursun gideli işleri kesat.

Yonetimle ,hatta her yonetimle baglantisi var ua nin zaten .. Yonetimlerde etkili olabilirler , ama genel kurulda kesinlikle degiller

Ya mevcut baskan , iktidardaki baskan bile genel kurula hakim cikamayip erken gittigi secimde maglubiyet yasadi .. Bizim genel kurulda kimin ne yapacagini bilmek mumkun degil

Açıklaması güzel lakin ultraslan kurumsal kimliği yerine niye şahsi hesabından yapmış açıklamayı onu çözemedim.

cidden boş yapıyorsun
ünsal boş değil isabet ettiğimi düşünüyorum . istisnalar kaideyi bozmaz. bu sene fenerli arkadaşım kadıköy'deki maça tanıdık vasıtasıyla bedava girmiş . fakat hata sonucu ultraslanın olduğu yere gitmiş :)konuyu çakmasınlar diye geri de dönememiş. bazı şeyleri gözüyle görmüş kulağıyla duymuş. sana ve şahsına hakaretim olmadı ama ultraslan kimliği ciddi manada menfaat çatısı etrafında işliyor. yağmur çamur yaz kış demeden destek de veriyorlar hakkını yiyemem ama aynı imkan herkese tanınmıyor . hatta verilen bedava biletlerin karaborsada fahiş fiyata satılması ayrı bir hayal kırıklığı . takım menfaatleri bence her şeyin üzerinde olmalı .

burada sucuk üzerinden ultraslana sürekli gönderme yapan bir grup var, arkadaşlar siz ultraslanı halen çözememişsiniz.

ultraslan yönetimin adamı olmaz yeri geldiğinde yönetim ultraslanın hizmet edeni olur. bunu unutmayın.

ultraslan kongreye karışan bir tribün grubu değil fakat onlar da tehlikenin farkındalar.

dursun özbek durdurulmalı, gerekiyorsa itibarı zedelenmeli. gerekiyorsa yönetim kurulunun itibarı zedelenmeli.

Bu ultra beleşçiler, içten içe dursun seçilsinde sucuga devam etmek istiyordur.

Ayrıca

Dursun'un yaptığı rezaletleri dile getirmeyerek ve ısrarla bizi felakete sürüklediğini belirtmeyerek, olası bir dursun başkanlığında dursun'un sucuğuna göz kirpiyorlar.

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.

Yonetimle ,hatta her yonetimle baglantisi var ua nin zaten .. Yonetimlerde etkili olabilirler , ama genel kurulda kesinlikle degiller

Ya mevcut baskan , iktidardaki baskan bile genel kurula hakim cikamayip erken gittigi secimde maglubiyet yasadi .. Bizim genel kurulda kimin ne yapacagini bilmek mumkun degil

Biraz Galatasarayin icine girersen, bilirsin. Bilmemek demek kafa basmamak demek. Misal su secimlerde olan biteni kestirememek zor olmasa gerek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dogrudur , iclerinde dolasmiyorum , kendi islerim var seyahatlerim var , GS kongre dengelerini ek bir is olarak ustlenmiyorum haliyle

YTyj4D.jpg

dursun gideli işleri kesat.

Çok önemli bir iddia .....

Ultraslan ın gücünü gösterebilmek için tarafını belli etmesi yetmez.

Bu camiadaki kapladığı hacmin bir balondan ibaret olnadığını, ve bazı yetersizlerin iddia ettiği gibi kendilerinin sadece bir şehir efsanesi değil; Galatasaray istikrarının devamı için aslında ne kadar büyük ve etkili olabileceğinin, gerektiğinde de tüm taraftar gruplarına kimsenin liderlik iddiası gütmeden ortak tavır alma daveti yapabilecek kadar, ve hatta ortak beklenti ve menfaatlerde buluşturup aynı safta birlikte mücadeleye girebilme kabiliyetini ispat yoluyla bu postu ezmek için,
seçime kadarlık kaçırılmaması gereken, üstelik de gelişmelerin ayağına kadar getirdiği ebedîyyen hatırlanacak bir fırsatı var artık.
Bakalım bıçaksırtı kırılma noktasını, fırsat olarak başarıyla değerlendirebilme yetenekleri de var mı....

840139-20426058-2560-1440.jpg

Bu kareografilerin ilham kaynağının ve verilmek istenen mesajların aslında değeri ne kadardır; ihtiyacı olduğunda yanında durabilmek uğruna nasıl ve ne kadar mücadele edilir.....
Hep birlikte görücez ve sonuçlarından almamız gereken derslerimizi alıcaz ve artık ona göre tavrımızı netleşecek,
İNŞAALLAH !...

Söylenen ve yapılan herşey Galatasaray ın istikrarı ve başarısı içindir, Cünkü aslında, ASLOLAN GALATASARAY dır.
Gönlünde Galatasaray yatan herkesde bu yolda mücadele etmesi gereken askerdir...

başlığa aldanıp Rıza K.... sanmayın. o değil, sadece twitter taraftar sayfasını yöneten bir klavye erkeğine yapılmış şaka.

Ua yarın vatandaşı rahatsız edip ayağına dolaşmadan trafiğe kapalı alan tercihiyle TT stadı çevresinde taraftar gruplarının ortak BASIN ACIKLAMASI için, bugün İstanbul valiliğine müracaat ederek güvenlik ve izin talebinde bulunur mu dersiniz.
V hatta aynı grup iftardan sonra da mecidiyeköyde trafiğe kapalı caddelerden bir veya birkaçında sadece en önde bir müzik yayın aracı ve arkasında yaya gruplarla GS efsane marşları eşliğinde fener alayı yada taraftar destek yürüyüşü organize edebilir mi dersiniz.
Ben beklerim şahsen ..

8aIhT4.jpg

Gönülden desteğini eksik etmeyenenlere de Teşekkürler ....

Geri
Üst Alt