UltrAslan'ı Unfollow Et Kampanyası

Töre Dirik

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Sanırım bu satılmışlara karşı gösterilecek tepkiler arasına bu da girebilir. Twitter'da bir TT çalışması başlatıp, ultrAslan'ın sosyal medya hesaplarını unfollow ettirerek başlayabiliriz işe. Bakalım takipçi sayıları ne kadar düşecek...

hiç takip etmediğim için katılamayacağım ama mantıklı

Takip etmesem de takip eden renktaşlar destek verirse güzel olur. Good think.

Bence TT yapmak daha mantıklı. O satılmışların admini zaten uA hesabına atılan eleştirili yorumlarda hemen karşı kullancıyı engelliyor. Beni geçen sene engelledi mesela benim gibi daha binlerce kişi engellenmiştir

Harbi harbi süper fikir.. Bi tt çalışması başlatmak lazım sıcağı sıcağına

Daha geçen günlerde polar hediyesi aldım

Çıkmayı düşünmüyorum

Yaşasın Bağımsız UltrAslan

Bence herkes bunların adrese 1 tl resmi göndersin... Anlar onlar....

Ben de ekli değiller ama kampanyayı desteklerim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Heh bunu yapin sorun morun kalmaz helal olsun buyuk fikir.
Bu kafayla ne mac izleyelim, ne Galatasaray'i destekleyelim o zaman. Bizim faydamiz ne ki? Biz izlesek de izlemesek de mac sonucu degismeyecek.

Koklu degisiklikler hicbir zaman bir anda olmaz, ufaktan baslar. O yuzden bos yapmayi birakmani onerecegim, isin gucun milletin cabalarini kucumsemek kendin sanki cok bi seye yariyormussun gibi.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Its like ULKER almayalim aldirmayalim....

Irrevelent, next... =/

Zaten etmiyordum. Etmem de.

Çıkarcılar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu kafayla ne mac izleyelim, ne Galatasaray'i destekleyelim o zaman. Bizim faydamiz ne ki? Biz izlesek de izlemesek de mac sonucu degismeyecek.

Koklu degisiklikler hicbir zaman bir anda olmaz, ufaktan baslar. O yuzden bos yapmayi birakmani onerecegim, isin gucun milletin cabalarini kucumsemek kendin sanki cok bi seye yariyormussun gibi.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
sen maçları sonuç değişsin diyemi izliyordun yada takım fayda görsün diye ? =) hahaha

ben burada bir çaba göremiyorum, ultrAslanı internetten takip etmek yada etmemek benim için önemli bir durum değil tabi senin gibi boş yapanlar için önemli bir durum olabilir. hadi koşun tweet atın...

Geri
Üst Alt