Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Müneccinmi sevmiş bu adamı ne ayak bunları dediğinde çok iyi hatırlıyorum forumca bir güzel dalga geçmiştik kendisi ile!
KAVGALAR YAŞANIR
1-Prandelli 2015 Ocak ayını göremez.
2-G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamaz.
3-Aysal 2015 Mart ayına kadar kongreye gidip başkanlığı bırakmak zorunda kalır.
4-Futbolcuların ve diğer branşlardaki sporcuların 3 ay sonra maaş, prim ve garanti paraları ödenemeyecek hale gelir.
5-Futbol takımında Felipe Melo-Riera kavgasında olduğu gibi yakında birkaç yumruklu-küfürlü kavgalar yaşanır.
6-En kısa zamanda Sabri takıma döner, Felipe Melo kaptanlığa getirilir, 3-5 oyuncu kadro dışı kalır.
Dünkü oyunu gördükten sonra G.Saray taraftarının Melo'yu neden bu kadar çok sevdiğini daha iyi anladım. Gerçekten bu takımda Melo ve Muslera dışında hiçbir futbolcu yürekten oynamıyor.
1-Prandelli 2015 Ocak ayını göremez.
2-G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamaz.
3-Aysal 2015 Mart ayına kadar kongreye gidip başkanlığı bırakmak zorunda kalır.
4-Futbolcuların ve diğer branşlardaki sporcuların 3 ay sonra maaş, prim ve garanti paraları ödenemeyecek hale gelir.
5-Futbol takımında Felipe Melo-Riera kavgasında olduğu gibi yakında birkaç yumruklu-küfürlü kavgalar yaşanır.
6-En kısa zamanda Sabri takıma döner, Felipe Melo kaptanlığa getirilir, 3-5 oyuncu kadro dışı kalır.
Dünkü oyunu gördükten sonra G.Saray taraftarının Melo'yu neden bu kadar çok sevdiğini daha iyi anladım. Gerçekten bu takımda Melo ve Muslera dışında hiçbir futbolcu yürekten oynamıyor.