Umut Attı, Tribün Yıkıldı!

Arif Ulu

Baba Gündüz
505

Kayserispor, 33. dakikada Umut Bulut'un attığı golle 1-0 öne geçti. Deniz Türüç'ün ceza sahası dışında çektiği sert şut kaleci Volkan Demirel'den döndü. Ceza sahası içinde kaleciden dönen topu çok iyi takip eden Umut Bulut, ağlara gönderdiği topla Kayserispor'u Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçirdi.

Umut Bulut golün ardından kale arkasına koştu. Umut Bulut golü takım arkadaşlarıyla kutlarken, kale arkasında bulunana taraftarlar ağlarının yırtılmasının ardından saha içine düştü. Bu sırada taraftarlar ezilme tehlieksiyle karşı karşıya kaldı. Şans eseri bu sırada yaralanana bir taraftar oldu.

Polisler, kale arkasında yaşanan bu olay sırasında Kayserisporlu taraftarlara yardım ederken, sarı-kırmızılı futbolcuları da korumaya aldı.

- See more at: Umut attı, tribun yıkıldı!

Moderatör tarafında düzenlendi:
:red:

Yaralanma vb durumlar yoktur umarım.

Sanırsın Kadir Has değil La bombonera

Umut atmıyor dert,
atıyor dert.

Bir terslik var.

Başlığın mecaz değil de gerçek olması beni daha çok güldürdü.

Tribünler sevindi sanarken bir anda gerçekten "yıkıldıklarını" görünce ister istemez güldüm. Umarım kimseye bir şey olmamıştır.

Yaralanan yok. Büyük şans.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam gol atarsa birsey oluyor. Deprem etkisi yaratmis gol.

Umutun gol attığına kayseri taraftarı bile inanamadı.Adamlar daha yakından görelim derken tribünler göçtü :D.Neyse ki kimseye birşey olmadı.

İyi bari stadyum yıkılmamış kıyamet alameti sonuçta.

Geri
Üst Alt