Umut Bulut Şoku!

Emre Arslan

Cezalı
5054023.jpg

Umut Bulut, 4 sezon süren Galatasaray macerasının ardından transferin son gününde Kayserispor'a imza atmıştı.

SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Kayserispor yönetiminin yoğun çabaları sonucunda 1 yıllık sözleşme imzalamayı kabul eden 33 yaşındaki futbolcu, yeni kulübünde hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiliyor.

NE GOL ATABİLDİ NE DE ASİST YAPABİLDİ

Sarı kırmızılı takıma geldikten sonra 4 maçta forma giyen Umut, toplam 317 dakika sahada kalmasına rağmen ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Tecrübeli forvet bu 4 maçın 3'ünde ilk 11'de sahaya çıkarken, diğerinde sonradan oyuna girdi.

UMUT'LU 4 MAÇTA 1 PUAN

Kayserispor, Umut Bulut'un forma giydiği karşılaşmalarda galibiyet alamadı. Bu maçlarda Bursaspor ve Kasımpaşa'ya 3-1, Beşiktaş'a 1-0 yenilen sarı kırmızılılar, Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı.

EN SON GOLÜNÜ 6 AY ÖNCE ATMIŞTI

Umut Bulut resmi maçlarda son golünü 30 Nisan 2016'da Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği karşılaşmada attı. Umut Bulut, aradan geçen 6 ayda fileleri havalandırma sevinci yaşayamadı.

AYRILIK SÜRECİ SIKINTILI OLDU

Umut Bulut 4 sezon oynadığı Galatasaray'dan, sıkıntılı bir süreç sonunda ayrılmıştı. Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Ben olduğum sürece forma giyemez" diye rest çekerken, tecrübeli oyuncu bu sözlere, "Sen kimsin de bana böyle diyorsun! Sen Galatasaray’ın paralı elemanısın. Beni itibarsızlaştırdılar. Her gün yalan yanlış haberler çıkarıp taraftarın önüne attılar. Paragöz olarak lanse ettiler. 4 senede G.Saray’da 8 kupa kazandım. Onlar neler verdi bilemiyorum" cevabını vermişti.

Hürriyet

rezilin teki kayseriye musallat oldu kadronun en yeteneksiz adamlarindan biri

Zamanında hamzanın torpillisi dediğimizde kızanlar vardı.Adam kayseride bile iş yapamıyor.Birde bu adama 1 sene ilk 11 de sabrettik.

Ilk 2 sezondan haric ne katki verdin Umut bilmiyorum, 2 sene neler cektirdin bize haberin bile yok.

Dediğim gibi. Halı Saha maçı olsun mahalledeki yaşlı amcayı çağırırım bunu çağırmam

Sadece fiziğiyle oynuyordu yaşı bl yere geldiği için artık o eski presi ve savunmayı yıpratması olmuyo futbolu bırakmalı

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de bize 2 gol atacaktı. Ulan sezon boyunca 2 gol atsan öp de başına koy.

Su adamın 4 sene Galatasaray forması giymesi utanc kaynagidir.Sezon basi utanmadan bir de hicbir problem yoktu ayrılmak icin diyordu.Yahu 30 milyon insan illallah demisti Sevgili Bulut.Su durumda insan utanırdı,hicbir söylenmeden kendisi giderdi.

Hamza alsana takımına

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kupa kazanmismis. bir süper kupa haric hangisinde emegin var hiyar

Adam, Galatasaray gibi bir takımda bile sürünüyordu. Etrafında, Sneijder, Podolski, Selçuk gibileri varken, o kadar pas alıyorken saç baş yolduruyordu. Şimdi Kayserispor'da, daha düşük kalibreli adamların arasında, sene sonuna kadar 3 gol atarsa, plaket verilmeli kendisine.

Uzerinde ısrar etsinler tek eksikligi yanında alan boşaltan burak ve ara pas atan Selçuk gibi adamların eksikliği. Kayserili isadamlarini göreve çağırıyoruz. Bu üçlünün hasretini bitirin artik

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt