Umut Bulut’un Gol Sıkıntısını Sneijder Çözmeli

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
138a382c-700f-4da5-8f9d-8553773eb5a5_SneijderVI11_640x400.jpg

Bu sezon 31 kez Galatasaray forması giyip, 3’ü Türkiye Kupası’nda, 3’ü de Süper Lig’de olmak üzere sadece 6 gol kaydeden Umut Bulut’taki sıkıntıyı, Sneijder çözecek.

Burak’ın gidişi, Sinan Gümüş’ün sakatlığı, sakatlıktan çıkan Podolski’nin de tam anlamıyla hazır olmaması sebebiyle elinde Umut’tan başka alternatif kalmayan Mustafa hoca, Sneijder’i tecrübeli golcüye daha yakın oynatacak.

Ayrıca orta alanda Donk’un yerine Bilal Kısa’nın oynatılarak, buradaki organizasyon ve topa sahip olma gücünün artırılması planlanıyor. Denizli ayrıa bek oyuncularıyla görüşüp, hücuma daha fazla çıkmalarını ve ceza sahasına yapacakları ortalarla etkinlik yaratmalarını istedi.

Fanatik

Sneijder bu yeteneksize gol attırmaya uğraşmak yerine kendi atsın o zaman.

ben pek inanmıyorum yine evlat lobisi ağırlığını koyacaktır takımın başarısı taraftarın istekleri kimsenin umrunda değil yeter ki evlatlarımız mutlu olsun !! ben teknik direktör olsam forveti şino poldi yapardım !

Teknik direktörün işi ne zaten? Yaratıcı olsun madem öyle, eldeki malzemeye göre bir şey oluşturmaya çalışsın. Allah'ın emri değil Umut'u en uca koyup yapamadığını bile bile sırtı dönük oynatmak, kafa topu indirmesini beklemek. Yerden oynama üzerine bir taktik ve diziliş oluştursun. Sneijder'i de forvet bölgesine mi koyuyor ne yapıyorsa yapsın. Lig bitecek hâlâ taktik tartışıyoruz.

Umut'un gol sıkıntısını bu saatten sonra haşa Allah bile çözemez. Adamın son kullanma tarihi çoktan geçmiş.

sneijder'in ya beyin nakli yontemini gelistirip uygulanabilir hale getirmesi ya da psikanaliz yontemi ile umut'un gercek sorunlarini ortaya cikarip cozume kavusturmasi gerekir.

isin zor wesley, Allah yardimcin olsun inshaallah

amin

Umut oynamasın koyun bi kalas sneijder çarptırıp gol atsın

Umut'un sıkıntısını da Sneijder çözecekse Umut neyime yarayacak ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umut'un sikintisi takim duzeni,performansi falan degil adam yeteneksizligin vucut bulmus hali onceden gucu sayesinde birseyler yapiyordu ancak artik oda yok.
Suarez'i cikar Barcaya koy gene is yapmaz.

(Cozemedi cunku kimse Umut un bu problemini cozemez)

Geri
Üst Alt