Ünal Aysal 3 Oyuncuyu Bitiriyor

Melih Akan

Berlin Panteri

aysalhaber_11ALU.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın sağ bek, stoper ve forvete düşündüğü isimler içinde 3 futbolcu ön plana çıkıyor.

Detaylar GSC Portal'da...

hem yabancı stoper hem de yabancı forvet alırsak nerede oynatacaz bunları. Melo , Muslera ve sneijder tamam sürekli oynayack. Hadi brumayı yedek bıraktın Alex telles ne olacak

Benim anlamadığım hoca Chedjou'ya gönderilsin diyorsa neden hazırlık maçlarının en az birinde farklı stoperleri (Koray-Hakan) 90 dakika denemedi?

Başkanın hayalindeki kadro :

Muslera-Veysel-Balanta-Semih-Tarık Melo-Selçuk-Sno-Olcan-Bruma-Burak.... Duruma göre Bruma -Yasin Tarık-Telles Burak-Yabancı forvet Balanta-Koray hatta formuna göre Sinan - Muslera rotasyonları yapılabilir..

Bu oliveira tam kazma . Burak daha iyi . Hiç gelmesin .

Tarık için harcanak herbir kuruş ya santrfor transferinde kullanılsın yada cepte kalsın ,

sırasıyla Veysel - Furkan - Hamit - Emre Can - Semih o bölgeyi idare eder , Tarık'ın bu adamlardan ne fazlalığı var, umarım hiçbir şekilde bulaşmazlar ve olmaz!

Tarık olmuyor dedi başkan ama hala gazeteler onu yazıyor. Jonas gibi yaşlı adama o para verilmez. Chedjou gitmeden Balanta nasıl gelecek?

Balanta ve Jonas ne ya. Song ve Eto'o gelsin.

stopere gerek yok. alınacağını da düşünmüyorum

tarik sureci amrabat olayina benziyor. ordada basgan olmuyor, defteri kapattik fln demisti sonunda geldi herif.

Jonas ı istemiyorum ben.Eğer o yaşlarda oyuncu gelecekse Huntelaar Soldado Podolski gibi bir oyuncu olması lazım.Genç bir golcü gelecekse Campbell Gabbiadini tarzı oyuncular alınması lazım.

Geri
Üst Alt