Ünal Aysal Ekibini Tanıttı

Cevap: Ünal Aysal Ekibini Tanıttı

yahu aziz yildirim'i akli basinda bir adam takmazki zaten. kendi kendine konussun dursun.

kahvehane tarzi konusmalar yapiyor. fb genel kurulumuydu neydi, muhalefeti möt yapiyor resmen. öyle baskanlik mi olur. baskan dedigin saygin duruslu ve agir bir yapisi olur. günes'de fazla kalmis civik kayisi gibi degil.

konusmasini da beceremiyor zaten. gül gül öldüm konusmasini dinlerken :asd:

yine herkes bayram modunda... sezon baslar, kamp biter ve yavas yavas transferler olur, tulun da ayni, sezgin de, ali dürüst de... Tek fark bana göre, bisey olunca yok parami alamadim filan hemen cikarir verirler ama pek bisey olmaz

TD de dünya capinda olmasa belli ne olacak diye... okdar büyük Hoca bos, bakalim kim gelecek ?

Bülent Tuluna neden böyle tepki verdiniz anlamadim

Adam gitmis, futbolcular ve t.direktörler ile görüsüyor. Baska ülkelerde de görüsen görevliler varmis.

Liste hazirlarlar, gelen t.direktöre sunarlar. T.direktör istediklerini secer, onun disinda kendisi de bir liste hazirlar, tekradan baska futbolcular ile görüsürler.

Hic bur futbolcuyla görüsmemeleri daha mi iyi?

T.direktör belki de bellidir bile, onun listesine göre futbolcular ile görüsüyorlardir?

Aynı seyleri Hasan Sas soyledi sorun olmadı.

Bülent Tulun'a bu kadar sallıyosunuzda o dönemdeki maliyetle bence çok iyi transferler yaptı..İliç,Song,Tomas,Saidou gibi adamlarla şampiyon olduk..Sasa İliç o sene bizi şampiyon yapan kadroda başroldeydi..NOT: Unutmayın o sene bir enkaz vardı ve klube hacizler geliyordu..

yahu aziz yildirim'i akli basinda bir adam takmazki zaten. kendi kendine konussun dursun.

kahvehane tarzi konusmalar yapiyor. fb genel kurulumuydu neydi, muhalefeti möt yapiyor resmen. öyle baskanlik mi olur. baskan dedigin saygin duruslu ve agir bir yapisi olur. günes'de fazla kalmis civik kayisi gibi degil.

konusmasini da beceremiyor zaten. gül gül öldüm konusmasini dinlerken :asd:

Kimse Aziz Yıldırım'ı daha iyi anlatamazdı herhalde... :tiphat::lol:

Aslinda bu Sezon Fenerbahçe taktigi uygulasak iyi olur...

Sampiyon olduklari Vakit baslayip hergün Bir Transfer Bombasi patlatip Gündem degistirsek Süper olurdu :)

Aslinda bu Sezon Fenerbahçe taktigi uygulasak iyi olur...

Sampiyon olduklari Vakit baslayip hergün Bir Transfer Bombasi patlatip Gündem degistirsek Süper olurdu :)

şampiyon oldukları gün drogbayı açıklasınlar :lol:

geçen sene içlerinde öyle kalmıştı..

bu sene de böyle kalsın :lol:

Geri
Üst Alt