GSC Portal Ünal Aysal: "Kaliteli bir aday çıkarsa aday olmam"

Fikirlerim seni ciddi anlamda bukadar rahatsiz ediyorsa, sorun bende degil sendedir güzel kardesim. Bunu halen anliyamadin. Karsi fikirlere karsi tahamüllü davranmayi ögrenin artik diyecem , ama bu Türkiye´nin gercekleri ile örtüsmeyecek. Bakiniz = Ülke Politikasi sadece son 20 yil degil, en az son 40 yil... Etkilenmemek mümkin degildir. Ama bir gün bu sincileri kiracagimiz konusunda ümitliyim, sizde degiseceksiniz.

Ben diyecegimi dedim, senin gibi karakterini oturtacak yer ararken tvsi acik kalan kisilerin oturtulacagi yer bellidir. Eninde sonunda burda da yerini bulacaksin.

Ben diyecegimi dedim, senin gibi karakterini oturtacak yer ararken tvsi acik kalan kisilerin oturtulacagi yer bellidir. Eninde sonunda burda da yerini bulacaksin.

Abisini destege cagiran ana okul cocuklari gibi miz mizlaman bitti ise, konuya dönülmesini tavsiye ediyorum.

bize 2 senedir yapilanlar aysal haricinde her hangi bir baskana yapilsaydi, hic biri bukadar sessiz kalmazdi. birakip gitsin bir zahmet.

ali dürüstü albayrak'ı almayacaksa bıraksın gitsin bir zahmet yine kukla yönetim kuracaksa rezalet sözleşmeler transferler devam edecekse ne anlamı var bir 2 yılı daha çöpe atmaya vizyon vizyon diyorsunuzda vizyon güç olmadan hiç birşeye yaramıyor bende biliyorum aysal vizyonunda kimsenin gelemeyeceğini ama o vizyon bilgisi olmayan futbola sıçradığında rezalet sözleşmeler transferler teknik direktör tercihleri görüyoruzki bu da direk kulübün maddi durumlarına eksi olarak yansıyor çöpe giden sezonlar

Adnans kankalara benzeyen bir yönetim gelmesinde ne olursa olsun o çapta birisi gelirse hızla anadolu takımı olmaya doğru ilerleriz.

Hayri Kozak: Ünal Aysal sorumluluklarının gereği olarak aday olmaya mecburdur. Kendisinin Genel Kurula karşı sorumluluğu vardır.

Eski Başkanlar Faruk Süren, Alp Yalman, Ali Dürüst ve Hayri Kozak, başkan Ünal Aysal'ın aday olması gerektiğini belirtti...

Son düzenleme:
Efsane olmuş başkan yöneticimi olucak yani habib en fazla onursal başkan olur

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt