Ünal Aysal : “Mancini pes edecek biri değil”

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
869fdaysal-1_YJX2I%20%28Kopyala%29.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Mancini, herhalde medya baskısından bunaldı, ama istifa edeceğini sanmıyorum, çünkü o cesur bir adam" dedi.

Detaylar GSC Portal'da..

PES etmesin zaten. Baskan ona guvensin yeter..

Esasında daha korumacı ifadeler beklerdim ancak Başkanın konuşma tarzına alıştık. Mancini de takımın en efektif 2-3 oyuncusundan biri olan Sneijder'ı doğru pozisyonda oynatsın. Takımdaki sinir, stres, isteksizlik havasını düzeltmek en başta ona düşüyor.

Tapatalk

Mancini eğer Sneijder'in üstüne takım kuracaksa 1 sezon daha sabredilir.

Dejavu yaşıyorum resmen. Polat-rijkard...Sonu onlar gibi olmaz inşallah.

Mancininde hatalari varda Her sampiyon olamadigimiz sene hoca degistirirsek isimiz var

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kadrosunu kurana kadar sabredilmeli zaten.

İlk önce bir hoca takıma camiaya uyum sağlıcak, kan uyuşcak. Kariyer, yetenek vs sonra gelir. Mancini de bu olmadı. Ben hocadan umudu kestim.

İlk önce bir hoca takıma camiaya uyum sağlıcak, kan uyuşcak. Kariyer, yetenek vs sonra gelir. Mancini de bu olmadı. Ben hocadan umudu kestim.

Hocada sıkıntı yok da taraftar hocayı kabullenmiyor onu ne yapıcaz? Taraftarı mı değiştirsek?

sen pes etme yeter bize baskanim..bu pislik düzende bogulup gideriz yoksa..halen kimler ve hangi kurumlarla karsi mücadele ettiginden bihaber taraftarlar var...

Hocada sıkıntı yok da taraftar hocayı kabullenmiyor onu ne yapıcaz? Taraftarı mı değiştirsek?

Uyum derken bunu da kastettim. Taraftar hocayı benimsemedikten sonra iş çok zor. Dengesiz bir kadroyla apar topar göreve getirilip kucağa bırakıldı bomba. Fatih hocanın gidişi taraftar baskısı derken işler kötüleşti

Geri
Üst Alt