GSC Portal Ünal Aysal PFDK'ya Sevk Edildi!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
unal-aysaldan-bayram-mesaji.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tedbirli olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Detaylar GSC Portal'da...

Gelsin maça nasılsa başkanlığı bırakıyor, istedikleri kadar ceza versinler ne farkeder bu saatten sonra.

Aleni savaşa bir halka daha.

Cüneyt özellikle Arena 'da çok maçta bizi doğramış, vaktiyle Terim 'in 3 maç ceza almasına (TS Süper Final maçı) sebep olmuştur.

Geçen yılkı Kasımpaşa maçı da malum. Şaibeli değil de, hibinonun tekidir mi deseydi?

Ünal bey totosuyla gülmüştür bu karara ...

Bwhahahahahahahaa

nasil da tahmin ettim.

Aysal delilik yapti ve bunu bilmeliydi

Bir retweet için 2 maç ceza veren organizasyon var, sen gidip hakem hakkinda öyle konuşursan büyük ihtimalle sende ceza yersin.

Sonraki aşama olarak başkandan federasyon ve kurulları için ben böyle federasyonun gelmişini geçmişini anasını avradını ölüsünü dirisini diye altın vuruş bekliyorum.

Bwhahahahahahahaa

nasil da tahmin ettim.

Aysal delilik yapti ve bunu bilmeliydi

Bir retweet için 2 maç ceza veren organizasyon var, sen gidip hakem hakkinda öyle konuşursan büyük ihtimalle sende ceza yersin.
Valla helal olsun nasil tahmin ettin sirrini bizimle paylasir misin?

Kaybedecek bişey yok. Hak mahrumiyeti verirler bi hakkı da kalmadı zaten.

Bunlar disiplin talimatnamesinde " Ceza alan başkan giderse , ceza yeni başkana geçer" değişikliği yaparsa şaşırmam.
Maksat üzüm yemekten çok Galatasaray'ı dövmek olduğu için. ;)

Ana baci sovup öyle gideydin be unal başkan.

Ben olsam gitmeden basın toplantısıyla beraber doğmamış bebelerine bile söver öyle giderim. Eşiğinden girer beşiğinden çıkarım. Öyle bir giydiririm ki 8 kış üşümezler.

hedef belli. zaten de başarılı oldular başkanı yediler. ama ünal aysal da kurnaz, mayısta ne olur bilmem felan diyor ya ondan oluyor bunlar. halbuki bişey olcağı yok. mal fener-asyon

bence ligtv çekerken pantolunu indirip sallasın başkan bunlara müstehak

ünal bey yeni bir strateji benimsemiş gibi görünüyor
kendisini geri plana aldı ama pek değişen bir şey yok gibi

Geri
Üst Alt