Ünal Aysal Transferleri Açıkladı

Nedim Elkoparan

Vur Banaaaa
Sarı Üye

52af70cd23e2e.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, takımın transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Izet bugün saat 17.00'de gelecekmiş zaten İstanbul'a.

Baskan yabanci yerli meselesi hakkinda ne söyledi Serkan...Hajro Türk olacak mi?

Türk statüsünde oynayamazsa ne rezil transfer.

türk olarak oynamayacaksa amrabat dan kötü transfer benim gözümde

orda mal mal duran gazeteci bozuntulari. insan sorar bu herif yerli oluyormu diye.

Türk statüsünde olmasa bile yabancı kontejanında yer açar yine oynatırız dedi. Forumda bu adamı izleyen kimse yok, kimsenin bilmediği bu adam bulunup alınmışsa bekleyip izlemekten başka çaremiz yok. Özellikle olumsuz eleştiride bulunanları veya göklere çıkartanları anlamakta güçlük çekiyorum.

Yabancıysa anlaşamayın inşallah,yabancı aldın mı sneijder,muslera gibi adam alıcaksın hala öğrenmedik mi?Bruma oynayamıyor daha 12 milyon euroluk nasıl iş bu?

Hajrovic yabancı statüsünde oynayacaksa biraz risk barındırıyor elbette.

Fakat oyuncu hakkında pek bilgimiz yok. En azından benim hiç yok :D İyi olmasını ummaktan başka yapacak birşey yok gibi görünüyor.

İnşallah tutarsın İzo :D

Eger Türk statüsünde oynayamazsa bu transferin nekadar anlamsiz oldugunu belli olur.

Yabanci kontenjani doldurmak için daha iyi kulüpte parlayan 10lerce daha yetenekli yabanci gençler var

kasımpaşa kısa sürede malikiye türk statüsünde oynama hakkı almıştı.bizimde almamız lazım açık ve net

Geri
Üst Alt