Ünal Aysal'dan Demirören'e Ağır Sözler!

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
ih_demiroren_beni_ornek_alsin_1413034121.jpg

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Galatasaray ve Ünal Aysal ile ilgili konuşmalarına cevap geldi. Sarı kırmızılı kulüp önce resmi sitesinden yaptığı sert açıklamayla cevap verirken, Başkanı Ünal Aysal da Demirören için açtı ağzını yumdu gözünü.

Aysal, Federasyon'un bütün kurullarıyla beraber istifa etmesi gerektiğinin altını çizerken, "Sayın Demirören Türk Futbolunu iflasın eşiğine getirmiştir. Yaşanılan sonuçlar ortadır. Ama daha önemlisi Türk futbolunda güven ve huzur ortamı kalmamıştır, bunlar da sahaya yansımaktadır." dedi.

Demirören misyonunu tamamladı

Demirören'in atama bir Federasyon Başkanı olduğunu belirten Aysal, "Yıldırım Demirören ve ekibi 3 Temmuz sonrasında mevcut şike sürecinin üzerini kapatmak için göreve gelmişlerdir. Görevlerini yerine getirdiklerine göre artık daha fazla koltuk işgal etmelerinin bir anlamı yoktur" dedi.

Tarafsızlığını kaybetti

Kendisi ve kulübü için yaptığı açıklamalara da değinen Ünal Aysal, "Başarı ve başarısızlık ortadır. Yıldırım Demirören daha önce de Melo ile ilgili yaptığı açıklamalarla bulunduğu makamın taşıması gerektiği tarafsızlık ilkesini çiğnemiştir. Ancak Demirören'in başarıdan bahsetmesi manidardır. Çünkü kendi yönetimi süresince hem Milli takımın hem de Türk futbolunun durumu ortadadır." dedi.

Demirören'e umarım örnek olurum

Başkanlığı bırakmasıyla ilgili olarak Demirören'in "bırakıp gidiyor zaten" şeklindeki açıklaması için ise; "İstatistiklere (Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukları ima ediyor) rağmen bu kararı alıyorum çünkü koltuk sevdalısı değilim. Umarım başarısızlığı ortada olan Yıldırım Demirören'e de örnek teşkil ederim" diye Demirören'e mesajını iletti.

kaynak : sporcini

İyi geçirmiş ama yüzsüzdür Demirören.

Efendisi bırak demeden bırakmaz.

Kaynak pek de sağlam değil ama eğer dediyse iyi demiş giderayak bombalamaya devam et başkan.

Her cümlesini ayakta alkışlıyorum. Her cümlesi yerinde ve doğru.

Ama böyle bir adama küfürden ve dayaktan ötesi kar etmez. Çünki o da Aziz ve yalakaları gibi arsız ve utanmaz.
İstediğin kadar insan gibi adam gibi konuş , doğruyu söyle, karşındaki adam olmadığı sürece haybeye hepsi.

Ha elbette Aysal başkan da küfür etsin kötü kelam etsin arsızlık terbiyesizlik yapsın demiyorum. Zaten onu da yapmaz. Herkes karakterinin özelliğini dışa vurur.
Aziz ve Tüpçüyü ve de diğer arsız, yüzsüzlere bakın; Hep bahsettiğim karakterde bir çizgi sergilemişlerdir.Hep utanmazlık, hep arsızlık, hep yalan dolan.
Söylemek istediğim karşı taraf için. Bizim taraf için değil.

Niye başkanken söyleyememiş de şimdi söylemiş onu anlayamadım. Dedikleri doğru ama zamanında söyleyemedikten sonra hiçbir faydası yok bu açıklamaların.

Hükümet bir nevi bile Türk futbolunun icine huzur gelmesini istiyorsa, bu Demirören´i oradan almasi lazim. O orada oturdugu sürece, hic bir zaman huzur gelmeyecek.

Trabzon ve adaletsizlige karsi savasan diger TSL kulüplerle bir olup bu adami kovmalilar.

ancak o zaman gider.

Geri
Üst Alt