Ütopya (TV8)

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Acun'un Hollanda'dan ital ettigi çiftlikte para kazanip hayatini idame ettirmeye calisan insanların olduğu değişik emsalleri olan yarışma, tutmuşa benziyor enteresan tipler var. Sevmesekte bu organizeleri en iyi yapan isimlerin başında geliyor.

Program epey sarıyor bbg mantığında ama bariz daha zevkli... Orada Semih diye bir eleman var ki görmeniz lazım.. Kimseyi iplemeyen bakışı bile sizi çileden çıkaracak umarsız aptal bir tip ama ben hastasıyım..Çağdaşın üstüne gide gide en son diskalifiye ettirdi..
Dünkü diyalog ;Çağdaş Semihe aşırı kıl oluyor ve oranın sözde delikanlısı o..

Semih : Çağdaş senin önüne bomba bırakacağım ve sonunda ağlayacaksın.

Çağdaş yine gaza gelir: Bırak la bırak hadi önüme der ve üstüne yürür..

1 saat sonra Semihle Çağdaş yine tartışır ve Semih yine çilden çıkaracak tavırlara devam eder..Sonunda Çağdaş tekme tokat girişir ..Sonra Çağdaş resmen hüngür hüngür ağlar ve diğer gün diskalifiye olduğuna dair mektup gelir... Büyüksün Semih Reyizzz adam resmen planlı çalışıyor...:D:D

kari gibi bunlarimi izliyonuz len ... Hos Sampiyonlar liginin de civisini cikardik :(

Denk gelince izliyorum fena değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Disardan popstar Abidini getirmişler ne akakaysa çözemedim baslarda iyiydi biraz,şimdi Acun sacmaliguna döndü gibi

Acun müdahale etti sanirim hergun kavga hakaret ,hatta Abidin savciliga kamera araciligiyla şikayette bulunmuş.

Denk geldiğimde izliyorum. Ancak isterseniz Ütopya'nın internet sitesinden "Ütopya'dan canlı yayın" izleyebiliyorsunuz. Millet bilgisayarın başından kalkmıyor izliyor netten:)

Program epey sarıyor bbg mantığında ama bariz daha zevkli... Orada Semih diye bir eleman var ki görmeniz lazım.. Kimseyi iplemeyen bakışı bile sizi çileden çıkaracak umarsız aptal bir tip ama ben hastasıyım..Çağdaşın üstüne gide gide en son diskalifiye ettirdi..
Dünkü diyalog ;Çağdaş Semihe aşırı kıl oluyor ve oranın sözde delikanlısı o..

Semih : Çağdaş senin önüne bomba bırakacağım ve sonunda ağlayacaksın.

Çağdaş yine gaza gelir: Bırak la bırak hadi önüme der ve üstüne yürür..

1 saat sonra Semihle Çağdaş yine tartışır ve Semih yine çilden çıkaracak tavırlara devam eder..Sonunda Çağdaş tekme tokat girişir ..Sonra Çağdaş resmen hüngür hüngür ağlar ve diğer gün diskalifiye olduğuna dair mektup gelir... Büyüksün Semih Reyizzz adam resmen planlı çalışıyor...:D:D

Destekliyon mu halen Semih'i ?:red:

Adam çıksa izlenmez zaten Abidin'e çok ciddi sataşıyor rakip olarak onu görüyor ,seviye olayı yok her yerden vurmaya çalışıyor.

zaten ben de ne saçmalayacak yine diye izliyorum... Abidinin kendini filozof sanmasına ayrı bir ayarım zaten semih iyi açkıyor ona şarkılarını falan söyleyip..:D

hiç izlemedim ama sanırım yılar önce çekilen bbg gibi..ferhat güzel-hakan ural-banu alkan'ın olduğu yapım.

Geri
Üst Alt