van Persie Gemileri Yaktı!

Emre Arslan

Cezalı
van-persie-1251521.jpg

Robin van Persie kupa finalinin devre arasında oyun sistemini eleştirdiği Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile tartıştı ve hemen menajeriyle temasa geçti.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray’a 1-0 yenilen Fenerbahçe’de Hollandalı forvet Robin van Persie devre arasında çıldırdı. Teknik Direktörü Vitor Pereira’ya oyun sistemi nedeniyle tepki gösteren golcü oyuncu, “Yeterince pas alamadığım için pozisyona giremiyorum, topla çok az buluşuyorum” dedi. Buna karşın Vitor Pereira, etkisiz olduğunu söylediği Van Persie’yi oyundan alacağını söyleyince ipler koptu.

Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Robin van Persie’nin devre arasında menajeriyle konuşarak bir durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi. 33 yaşındaki futbolcu, İstanbul’a çağırdığı menajeriyle önümüzdeki günlerde bir durum değerlendirmesi yapacak. Deneyimli oyuncunun “Yeni sezonda Teknik Direktör Vitor Pereira ile yola devam edilecekse ben yokum. Geleceğime karar vereceğim” diyerek rest çektiği gelen haberler arasında…

AMK Spor

dur nereye gidiyosun yattığın yerden al paranı dalgana bak

Hhahhaa.Bugün çok güzel bir gün olacak anlaşılan.İyice kaynamaya başladı şikeciler.:D

Ulen kararsız kaldım RVP mi kalsa iyi olur Pereira mı. Bizi niye bu duruma sokuyorsun lan.

rvp den para bile kazanırlar bunlar şimdi

tevbiyesiz seni. aziz baskan isteyse vikipedi'den tüm kaviyeyini siley.

Kalsın orda . Dünyanın parasını kazanıyor ve etkisi yok gibi resmen. Çoğu golü önemsiz goler yahu. Hangi maçda damgasını vurdu diye bilirsiniz tüm sezon boyunca

Rvp'yi Çin'e kakalarız diyen fbliler var adam kariyer istiyor ne işi var Çin'de Fener en fazla 4-5m euroya satabilir avrupaya

RvP olmadı fb'de. Gitmesi onun hayrına.

Haha, ulan sezon basinda nasil da havalarda ucuyordu bunlar.
Bizim Van Persimiz, Nanimiz, Markovicimiz var diye.
Hepsi teker teker bitaraflarinda patladi, ücün birini bile alamadilar.

Markovic iyi oyuncu ama yani. Onu pek değerlendirilmesini beceremedi çakma mourinho

maaşının bir bölümünü fener karşılarsa gelsin bize kiralık

Bu bitigi biz de istiyorduk bir de .. Sakin sneijdere vurma amaci hele hele fb yi koruma amaci tasidigim dusunulmesin ama bu iki adam daha tr seviyesindeki ustelik bir kupa macinin ikinci yarisinda makas ediliyorsa antrenorleri degil kendilerini elestirecekler

ikisi de ve yancilari donk u filan da eklersek bunca paraya karsi ulke futboluna hic bir sey vermediler bu sezon , yaziktir bunlara ve kluplerine verilen tomarla paraya

ki hollandanin durumu da meydanda , bizden 1 puan alabilen , birinde 3-0 yenilip otekinde sansa son saniye goluyle kurtulan hollanda ...

cok da zor olmayan bir grupta ancak 4 uncu olabilen bir hollanda .. aslinda taslar yerine oturuyor

o yuzden bu haberler dogruysa evet fb lanet olsun ayri ama klubune yaptigi bir saygisizlik bu , sanki sezon boyu estirdi de antrenoru ona haksizlik edip kendi ayagina kursun atti , simarik herif

Geri
Üst Alt